افشاگری ملی‌پوش کبدی ایران: فدراسیون و سرمربی تیم ملی ۵۰ درصد قرارداد بازیکنان را می‌گیرند

ایران اینترنشنال: ابوذر مهاجر، ملی‌پوش سابق کبدی ایران که ۱۵ سال در عضو تیم ملی بوده، در گفت‌و‌گو با ایسنا مدعی شده مازندرانی، سرمربی تیم ملی کبدی، ۲۵ درصد قرارداد بازیکنان با تیم‌های باشگاهی‌شان را در قراردادی محضری دریافت می‌کند و فدراسیون هم ۲۵ درصد قرارداد بازیکنان را به عنوان حق رشد می‌گیرد.

مهاجر در خصوص غیبت در بازی‌های آسیایی هانگژو، گفت: « مازندرانی با تعدادی از بازیکنان قراداد بسته که حدود ۶ - ۷ نفر آنها در بازی های آسیایی هانگژو حضور داشتند. حدود ۶ یا ۷ نفر دیگر هم که با او قرارداد دارند را به مسابقات قهرمانی آسیا کره جنوبی برد تا هندی‌ها آنها را ببینند. از دو مسابقه استفاده لازم را کرد. حالا چند بازیکنش به لیگ ستارگان هند اضافه شده‌اند و ۲۵ درصد قرارداد آنها را می‌گیرد.»


او در مورد پرداخت درصد به فدراسیون گفت: «فدراسیون مقوله جدایی دارد و ۲۵ درصد از قرارداد لژیونرها را به عنوان حق رشد می‌گیرد. باشگاه‌ها هم فقط یک فصل حق رشد می‌گیرند اما من ۴ فصل حق رشد به فدراسیون پرداخت کرده‌ام.»

مهاجر اضافه کرده: «من تمام این موضوعات را به فدراسیون گفتم. خود شخص اول فدراسیون همه اینها را اطلاع دارد. من با او جلسه شخصی داشتم و به او گفتم. چند باری از مازندرانی خواستند که به فدراسیون بیاید و برای حذف ما دلیل فنی بیاورد اما نیامد. چرا پس اغو را تعلیق نکردند. تنها در یک اردو چند روزی تعلیق بود اما دوباره برگشت.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نخست‌وزیر اونتاریو: کسانی که می‌خواهند اعتراض خیابانی کنند باید از ایرانی‌ها یاد بگیرند
  • احتمال حمله قریب‌الوقوع آمریکا به ایران؛ اسرائیل به نهادهای نظامی دستور داد برای جنگ آماده باشند
  • روزنامه اتریشی استاندارد: مجتبی خامنه‌ای، پسر رهبر ایران تلاش کرد شرکتی در وین را خریداری کند
  • تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد ایران «در حال بازسازی و مخفی کردن پایگاه‌های خود است»
  • رائفی‌پور شورای نگهبان را تهدید کرد: اگر در انتخابات رد صلاحیت شوم، از «خیریه های همسرانتان» خواهم گفت
  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی می‌خواهد از ترامپ اوباما بسازد
  • گفتگوی تلفنی دونالد ترامپ و نخست وزیر بریتانیا درباره ایران
  • درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • آکسیوس: اسرائیل برای عملیات نظامی احتمالی طی روزهای آینده علیه ایران آماده می‌شود
  • عقیل جماعتی: به راحتی میتوانیم با مین ریزی در آب راه‌ها و با قایق‌های عاشورا ناوهای آمریکا را غرق کنیم