به‌روز رسانی وب‌سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا؛ بازی سپاهان- الاتحاد تکرار می‌شود؟

یورونیوز: وب‌سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا وضعیت بازی سپاهان اصفهان و الاتحاد عربستان را ‌روز‌رسانی کرده و آن‌را یک مسابقه «به تعویق افتاده» معرفی کرده است.

وب‌سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا وضعیت بازی سپاهان اصفهان و الاتحاد عربستان را ‌روز‌رسانی کرده و آن‌را یک مسابقه «به تعویق افتاده» معرفی کرده است.


روز ۱۰ مهر ماه برابر با ۲ اکتبر قرار بود مسابقه دو تیم فوتبال سپاهان اصفهان و الاتحاد عربستان در ورزشگاه نقش جهان برگزار شود که این دیدار به دلایلی که هنوز به صورت رسمی از سوی مقام‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام نشده لغو شد.

پس از آن، وب‌سایت AFC در مقابل این بازی از عبارت «لغو شده» یا Canceled استفاده کرده بود. به این معنا که دیدار دو تیم ایرانی و عربستانی لغو شده است.

اما در تازه‌ترین تحول پیرامون این مسابقه، این کنفدراسیون در وب‌سایت خود به جای کلمه «لغو شده» از عبارت «به تعویق افتاد» یا  Postponed استفاده شده است. تغییری که می‌تواند به معنای تغییر نظر این کنفدراسیون و احتمال برگزاری مجدد آن بازی باشد.

پیشتر گمانه‌زنی‌ها و صحبت‌های غیررسمی حاکی از آن بود که قرار داشتن مجسمه‌ای از قاسم سلیمانی در ورزشگاه نقش جهان اصفهان باعث شده تا بازیکنان الاتحاد عربستان حاضر نشوند برای برگزاری مسابقه وارد زمین شوند.

با این حال و بر اساس اعلام مقام‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا و همچنین باشگاه سپاهان، تصمیم برای عدم برگزاری این بازی از سوی ناظر ای‌اف‌سی گرفته شده است.

در روزهای اخیر شایعات در خصوص درخواست مسئولان فدراسیون ایران و عربستان مبنی بر تکرار این بازی شدت گرفته است.

روز گذشته هم هدایت ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران در گفتگو با خبرنگاران مدعی شده بود که مسئولان باشگاه الاتحاد عربستان اعلام کرده‌اند که از هر رایی که کمیته انظباطی AFC بدهد تبعیت خواهند کرد حتی اگر این حکم، تجدید بازی در اصفهان باشد.

این مقام فدراسیون فوتبال ایران همچنین اضافه کرده بود «مسئولان فوتبال ایران و عربستان سعودی در تماس نزدیک با یکدیگر هستند و طرفین تلاش می‌کنند روابط فوتبالی به شکلی پیش رود که مشکلی پیش نیاید.»

البته هنوز مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا به صورت رسمی در خصوص شرایط بازی برگزار نشده سپاهان و الاتحاد اظهار نظر نکرده و از آن زمان تاکنون تنها یک بیانیه از این نهاد عالی فوتبال در آسیا در این رابطه منتشر شده است. در بیانیه مذکور، ای اف سی تاکید کرده بود که بررسی در خصوص این مسابقه را کمیته مذکور ارجاع داده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +147حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +128بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم