یک پلیس مصری دو گردشگر اسرائیلی را در اسکندریه به ضرب گلوله کشت

یورونیوز: یک مامور پلیس مصر روز یکشنبه به سمت سه نفر از جمله دو گردشگر اسرائیلی در شهر اسکندریه آتش گشود و آنها را از پای درآورد.

در این حمله یک شهروند مصر نیز کشته شد. یک رسانه مصری نیز از زخمی شدن یک تن دیگر در این تیراندازی خبر داده است. به گفته این رسانه ضارب دستگیر شده است.


این خبر در حالی منتشر می‌شود که نگرانی‌ها از افزایش تنش در منطقه در پی حملات روز شنبه گروه حماس به اسرائیل افزایش یافته است.

مصر که با اسرائیل پیمان صلح امضاء کرده است اغلب به عنوان میانجی بین این کشور و گروه‌های فلسطینی مستقر در نوار غزه برای برقراری آتش‌بس تلاش می‌کند.

مصر اولین کشور عربی بود که در سال ۱۹۷۹ میلادی با اسرائیل روابط عادی برقرار کرد. با این حال مواضع ضداسرائیلی در میان افکار عمومی این کشور محبوبیت دارد.

یک مامور پلیس مصر چهار ماه پیش با عبور از مرز این کشور با اسرائیل سه سرباز اسرائیلی را به قتل رساند. این مامور از سوی نیروهای اسرائیلی کشته شد. عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهوری مصر پس از آن حادثه با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل تلفنی گفتگو کرد. دو کشور در همین راستا بر سر تقویت همکاری‌های امنیتی به توافق رسیدند.

مصر پس از امضای توافق صلح با اسرائیل توانست شبه‌جزیره سینا را که پس از جنگ سال ۱۹۶۷ به اشغال اسرائیل درآمده بود پس بگیرد.

بسیاری از گردشگران اسرائیلی برای گذراندن تعطیلات خود به مصر سفر می‌کنند. آنها می‌توانند با خودرو از کشورشان وارد شبه‌جزیره سینا شوند.

مصر و اسرائیل طی سال‌های گذشته علاوه بر پروازهای مستقیم بین قاهره و تل‌آویو، با برقراری پروازهای مستقیم بین تل‌آویو و شرم‌الشیخ در حاشیه دریای سرخ نیز موافقت کرده بودند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
antifascism - تهران، ایران

سگهای وحشی زنتده خوار آفریقایی و کفتارها صد شرف و شعور دارن به اکثریت مطلق انسانها. آخه ازگلا یک انسان بی گناه رو تو خیابون میکشید که چه اتفاقی بیوفته. اگر از کسانی نفرت دارید میرید همسایه شو میکشید. این اوج ترسو بودن و پستیه. شیاطین جمهوری اسلامی فاشیسم شیعه ..باید در نطفه خفه بشه. واقعا جماعت وحشی هستن و دنیا رو به گند کشیدن.
یکشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +317ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +231اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید