کریستیانو رونالدو رکورد زد؛ تنها بازیکن تاریخ با ۸۵۰ گل رسمی

العربیه: کریستیانو رونالدو، ابر‌اسطوره پرتغالی فوتبال جهان با گلزنی در دیدار النصر مقابل الحزم به تنها فوتبالیست تاریخ تبدیل شد که به رکورد 850 گل رسمی رسیده است.

دارنده پنج توپ طلای فوتبال جهان گل چهارم النصر را در دقیقه 68 بر روی پاس عبدالرحمان الغریب، ملی‌پوش سعودی «زردپوشان ریاض» به‌ثمر رساند.


رونالدو در فصل 24-2023 لیگ روشن سعودی که پنج هفته از آن می‌گذرد بر روی 10 گل (شش گل و چهار پاس گل) النصری‌ها تاثیر مستقیم داشته است.

رونالدو در این دیدار نیز پاس گل‌های اول و سوم النصر را به‌ترتیب به عبدالرحمان الغریب و اوتاویو ارسال کرد.

النصر در این دیدار با نتیجه 5 بر یک برابر میزبان خود الحزم را در چارچوب هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر روشن سعودی شکست داد.

شاگردان لوئیس کاسترو با این پیروزی 9 امتیازی شد و همچنان در جایگاه ششم جدول رده‌بندی باقی ماند.

رونالدو در ژانویه سال جاری با قراردادی دو ساله و دریافت حقوق سالیانه 200 میلیون یورو منچستریونایتد را به مقصد النصر سعودی ترک کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ده‌ها صراف مرتبط با سپاه پاسداران در امارات متحده عربی بازداشت شدند
  • سپاه پاسداران: از ۱۲ فروردین شرکت‌های آمریکایی در منطقه را هدف قرار می‌دهیم
  • ۳۰۰ اسب سردار آزمون به همراه املاک و دفاتر تجاری او در تهران و گلستان مصادره شدند
  • وزیر خارجه عراق: به جنگ کشیده شدیم و گروه‌ها تصمیم‌گیر نیستند
  • وزیر جنگ آمریکا: به پیروزی از همیشه نزدیک‌تریم؛ ترامپ بلوف نمی‌زند، باور ندارید از خامنه‌ای بپرسید!
  • ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید
  • رسانه سپاه: در صورت تداوم همکاری امارات با آمریکا، بندر الفجیره هدف قرار می‌گیرد
  • از گرد و خاک پناهگاه زیرزمینی روی عمامه رهبر تا ترامپ کتک‌خورده در تهران
  • صحنه جدید صداوسیما: هنرپیشه تئاتر بی‌حجاب با پس زمینه زنان چادری عبوس با نگاه‌های پُرتنفر
  • کشورهای حاشیه خلیج‌فارس در رایزنی‌های خصوصی با ترامپ: تا شکست قطعی ایران به جنگ ادامه دهید