لغو فروش جنگنده‌های سوخو ۳۵؛ روسیه دوست تاکتیکی جمهوری اسلامی، دشمن استراتژیک ایران

لغو فروش جنگنده‌های سوخو ۳۵ به ایران، برگ تازه‌ای از رفتار روسیه با جمهوری اسلامی. بعد از اعتراض تهران به مواضع روسیه در حمایت از ادعای امارات بر جزایر سه‌گانه ایرانی، روسیه اول صادرات بنزین به ایران را متوقف، و حالا فروش جنگنده‌ها را لغو کرده.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن

یکی از فاکتورهای اصلی مفعولین حقارت و ذلالت و تحقیر هست ، مشخصاً اگر نبود ، مفعول نمی شدند !! تو این قدرتهای استعمارگر و زورگو از روسها کثافت تر و بی شرف تر و خبیث تر و نامردتر و حـ... تر وجود نداره ! باز صد رحمت به آمریکا و چین !! در ضمن ذلیل تر و حقیر تر از مفعول ، قشر خاکستری هستند که نابودی خودشون رو به چشم دارن می بینن ولی دریغ از یک همدلی و همگامی و همصدایی و خیزشی بنیان کن ، که ریشه ظلم مذهب و آخوندش رو در جا ریشه کن و به ذباله دان تاریخ رهسپار کُنه !!
‌سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۳:۵۳
۵۵
رگبار - کپنهاگ، دانمارک
چشم و دل مفعول روشن
‌سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۹
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
خامنه ای ضحاک و سپاهیان تروریست اینهمه برای روسیه نوکری کردند و باج دادند از جمله پایگاه هوایی ایران که دربست در اختیار روسیه گذاشتند و یا با وجود عواقب بسیار منفی و ضد ملی،پهبادهای انتحاری به روسیه دادند،هر کشوری دیگری بود در عوض از روسیه تکنولوژی بمب اتمی هم گرفته بود،روسیه اما حتی هواپیماهای متعارف جنگی و یا ضد هوایی اس ۴۰۰ هم به ٰرژیم نفروخت!او در ماجرای جزیره ها طرف عرب اماراتی را گرفت ! (که حتی غرب با وجود دشمنی با رژیم هرگز چنین موضعی نگرفت )این هست اوج حقارت رژیم اسلامی و جیره خورهای بیشرفش در اینجا.
‌سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عراقچی: قرار است نامه ترامپ را فرستاده یکی از کشورهای عربی به دست ایران برساند
  • یکی از متهمان پرونده سوء قصد به مسیح علی‌نژاد به تلاش برای قتل او اعتراف کرد
  • حرفهای سه سال پیش احمدی نژاد در مورد تاخت زدن آمریکا و روسیه روی اوکراین و ایران
  • پُست روز: طعنه زیدآبادی به شریعتمداری: اول رهبران مقاومت اسلامی فلسطین را محاکمه کنید!
  • سپاه پاسداران نیز اظهارات محسن رفیق‌دوست در مورد ترور مخالفان در اروپا را تکذیب کرد
  • آقا جان ما نخوایم بریم بهشت، کی رو باید ببینیم! اصلا میخوایم بریم جهنم بهشت شما نخواستیم!
  • شعارهای فوق تخصصی حامیان حجاب در مقابل مجلس که اقتصاددانان را انگشت به دهان گذاشت
  • مقام ارشد اروپایی: در حال ارزیابی مزایا و معایب قراردادن سپاه در فهرست گروه‌های تروریستی هستیم
  • (تصاویر) جشن نوروزی به میزبانی نوفدی در لس آنجلس
  • زیدآبادی به الله‌‌ کرم: شما در زمان خاتمی پشت سر هیئت اروپایی شلیک کردید آنها هم ترسیدند و رفتند