تیم ملی فوتبال زنان اسپانیا برای نخستین بار قهرمان جام جهانی شد

یورونیوز:  تیم ملی فوتبال زنان اسپانیا با پیروزی یک بر صفر مقابل انگلیس فاتح فینال جام جهانی ۲۰۲۳ شد.

در آخرین بازی جام جهانی فوتبال زنان، در شهر سیدنی استرالیا، دو تیم اسپانیا و انگلستان نخستین فینال خود را در تاریخ این رقابت‌ها تجربه کردند و برای کسب عنوان قهرمانی به میدان رفتند.


تیم فوتبال اسپانیا از همان ابتدا برتری خود را به رخ رقیب کشید و توانست با ارائه یک نمایش هجومی و برتر قدرت خود را به انگلستان دیکته کند. سرخ‌پوشان پس از از دست دادن چندین موقعیت، بالاخره موفق شدند در دقیقه ۲۹ روی ضربه زیبای اولگا کارمونا، کاپیتان شماره ۱۹ خود به گل دست یابند.
خوشحالی بازیکنان اسپانیا پس از به صدا در آمدن سوت پایانبا وجود حملات دو تیم، نیمه نخست با همان تک گل به پایان رسید. با این که در آغاز نیمه دوم انتظار می‌رفت انگلیسی‌ها با تغییر تاکتیک حریف خود را تحت فشار قرار دهند، باز هم همان حکایت ۴۵ دقیقه نخست در نیمه دوم هم تکرار شد و این اسپانیا بود که موقعیت‌های بیشتری را نسبت به رقیب خود ایجاد کرد.

در دقیقه ۷۰ اسپانیایی‌ها این شانس را داشتند که بار دیگر دروازه حریف خود را بازکنند اما هرموسو، بازیکن شماره ۱۰ این تیم پنالتی خود را از دست داد تا بازی با همان نتیجه ۱-۰ پی گرفته شود. در ادامه بازی هم مری ارپس، دروازه‌بان انگلستان چندین موقعیت خوب دیگر را مهار کرد تا اجازه ندهد اختلاف دو تیم بیشتر از یک گل شود.

این مسابقه که نیمه دوم آن در مجموع ۱۳ دقیقه هم وقت اضافه داشت در نهایت با همان یک گل به پایان رسید و انگلیسی‌ها نتوانستند حتی در وقت اضافه هم موقعیت چندانی روی دروازه حریف ایجاد کنند.
مری ارپس، گلر انگلستان جایزه بهترین دروازه‌بان این رقابت‌ها را دریافت کرداین نخستن بار است که تیم ملی فوتبال زنان اسپانیا قهرمان جام جهانی می‌شود، همان طور که اگر انگلستان بازی را می‌برد برای نخستین بار به این افتخار دست می‌یافت.

سالما پارایلو که گل‌های حساسی در این مسابقات برای اسپانیا به ثمر رسانده بود با ۱۹ سال سن به عنوان بهترین بازیکن جوان این رقابت‌ها دست یافت.
سالما پارایلو جایزه بهترین بازیکن جوان این رقابت‌ها را کسب کردمری ارپس، دروازه‌بان انگلستان که با درخشش خود در دیدار پایانی اجازه نداد اختلاف دو تیم بیش از یک گل شود، در نهایت جایزه دستکش طلایی و بهترین دروازه‌بان رقابت‌ها را به خود اختصاص داد.

آیتیانا بنماتی اسپانیایی هم در نهایت توانست جایزه توپ طلا این مسابقات را به خود اختصاص دهد.

سارینا وایگمن، سرمربی هلندی تیم ملی انگلستان که ۴ سال قبل در فینال با تیم ملی کشورش مغلوب آمریکا شده بود، برای دومین بار دستش از جام کوتاه ماند و نتوانست به آرزوی دیرینه انگلیسی‌ها برای قهرمانی در مسابقات جام جهانی فوتبال جامه عمل بپوشاند.  او تنها زنی بود که در بین ۸ تیم برتر مسابقات هدایت یک کشور را برعهده داشت و موفق شد تا فینال هم به مسیر خود ادامه دهد اما در نهایت در دیدار پایانی مغلوب شد تا برای نخستین بار در چند دوره اخیر جام جهانی یک مرد به عنوان سرمربی قهرمان جام جهانی فوتبال زنان شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وای‌نت: تهران از حزب‌الله خواسته تا در صورت حمله آمریکا به جنگ بپیوندد
  • گلهای پرپر شده ایران؛ خانواده‌هایی که دست جمهوری اسلامی برای «شهید» نامیدن فرزندان‌شان را پس زدند
  • جنجال بین سفیر آمریکا و سیاستمداران بلژیکی بر سر «ختنه، هیتلر و راست افراطی»
  • استرالیا مانع بازگشت شهروندش از اردوگاه داعش در سوریه شد
  • نفس جنگ پشت گردن خامنه‌ای؛ احتمال حمله زودتر آمریکا؛ ۶ دلیل آکسیوس برای حمله آمریکا به جمهوری اسلامی
  • مدیر سازمان بهشت زهرا «زدن تیر خلاص» به مجروحان اعتراضات دی ماه را تایید کرد
  • نخست‌وزیر اونتاریو: کسانی که می‌خواهند اعتراض خیابانی کنند باید از ایرانی‌ها یاد بگیرند
  • احتمال حمله قریب‌الوقوع آمریکا به ایران؛ اسرائیل به نهادهای نظامی دستور داد برای جنگ آماده باشند
  • روزنامه اتریشی استاندارد: مجتبی خامنه‌ای، پسر رهبر ایران تلاش کرد شرکتی در وین را خریداری کند
  • تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد ایران «در حال بازسازی و مخفی کردن پایگاه‌های خود است»