پرونده آزار و اذیت جنسی دو کودک از سوی مایکل جکسون دوباره باز می‌شود

وید رابسون به همراه مایکل جکسون در دهه ۱۹۹۰بی بی سی: یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا دستور احیای پرونده اتهام آزار و اذیت جنسی دو کودک از سوی مایکل جکسون، ستاره معروف موسیقی پاپ را داده است.

دادگاه تجدیدنظر در کالیفرنیا گفته دو مردی که مدعی هستند در کودکی مورد آزار جنسی مایکل جکسون قرار گرفته‌اند می‌توانند علیه شرکت‌های او شکایت کنند.


به ادعای وید رابسون و جیمز سیفچاک که هر دو اکنون ۴۰ سال دارند، در دوران کودکی سال‌ها از سوی آقای جکسون مورد سوء‌استفاده قرار گرفتند.

این دو شاکی اکنون می‌توانند پرونده‌های قضایی بسته‌شده علیه شرکت‌های این خواننده سرشناس را پیگیری کنند. به گفته این دو مرد شرکت‌های آقای جکسون مسئولیت «حفاظت» از آنها را دارند.

وکلای مایکل جکسون که در سال ۲۰۰۹ درگذشت، همچنان بر بی‌گناهی او تاکید می‌کنند.

آقای رابسون و سیفچاک، مدعی هستند که مایکل جکسون در اواخر دهه ۱۹۸۰ و اوایل دهه ۱۹۹۰ در مزرعه «نورلند»، ملک خصوصی خود، آنان را مورد آزار و اذیت قرار داده است.

این اتهامات در مستندی درباره مایکل جکسون تحت نام «خروج از نورلند» در سال ۲۰۱۹ نیز مطرح شده است.

این مستند روی این دو مرد متمرکز شده که مدعی هستند در کودکی توسط مایکل جکسون مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته‌اند.

اما بنیاد مایکل جکسون ادعاهای مطرح شده در این مستند را رد کرده و آن را دروغ خوانده است.

مزرعه «نورلند» روزی اقامتگاه مایکل جکسون بود. او این مزرعه را به مجموعه تفریحی بدل کرده بود که شامل باغ‌وحش و محلی برای بازی بود و او مرتب از این مکان برای سرگرم کردن کودکان و خانواده‌های آن‌ها استفاده می‌کرد.

در دهه‌های ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ این مزرعه به کانون تحقیقات مختلف در مورد اتهامات آزار جنسی کودکان علیه مایکل جانسون تبدیل شد.

در سال ۲۰۲۰ قاضی یک دادگاه در لس‌آنجلس دستور داد که آقای سیفچاک نمی‌تواند از شرکت‌های آقای جکسون شکایت کند و تاکید کرد که این شرکت «وظیفه مراقبت از او را ندارد.»

یک سال بعد، همان قاضی به دلایل مشابه پرونده آقای رابسون را نیز رد کرد.

اما روز گذشته، دادگاه تجدیدنظر در کالیفرنیا مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرده و دستور داد که «شرکتی که زمینه سوء استفاده جنسی از کودکان توسط یکی از کارمندان خود را تسهیل می‌کند، صرفا به دلیل اینکه متعلق به فرد متهم به آزار جنسی بوده، از وظیفه ایجابی حمایت از آن کودکان معاف نیست.»

در حکم دادگاه آمده است: «مبرا شدن از هرگونه مسئولیت، تنها به دلیل اینکه متهم این پرونده یکی از سهامداران شرکت بوده گمراه‌کننده است. بنابراین دادگاه، قضاوت‌های وارد شده بر این شرکت‌ها را معکوس اعلام می‌کند.»

وینس فاینالدی، وکیل آقای سیفچاک و رابسون می‌گوید: دادگاه، احکام نادرست قبلی در مورد این پرونده را لغو کرده است، که خلاف قوانین کالیفرنیا بود و می‌توانست عواقب خطرناکی داشته و کودکان را در معرض آزار قرار دهد.

جاناتان استاینساپیر، وکیل املاک مایکل جکسون می‌گوید «کاملا مطمئن است» که آقای جکسون «بی‌گناه» است و تاکید می‌کند که این اتهامات « با تمامی شواهد معتبر و تاییدیه‌های مستقل مغایرت دارد.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
hamidesabz - لندن، انگلستان
مایکل‌سالهاست مرده ولی تا زمانی گه پولهایش هست لاشخورها به نام و یادش هم رحم نمیکنند!
یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۳۲
۴۸
maradona - براتیسلاوا، اسلوواکی
اگر یه روز بخان بیوگرافی بسازن از افراد این افراد دقیقا می تونن نقش جوانی این افراد را بازی کنند/بن افلک در نقش چاک نوریس/طناز طباطبایی در نقش مایکل جکسون/پژمان جمشیدی در نقش سردار علی فضلی/
‌سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +133حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +112حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +106سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +105کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +96رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +81نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +80لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +74«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +73پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +68کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران