مبارزه با یهودی‌ستیزی در ایتالیا؛ بازیکنان فوتبال دیگر حق پوشیدن پیراهن شماره ۸۸ را ندارند

یورونیوز: با توافق میان وزرای ورزش و کشور ایتالیا، از این به بعد بازیکنان فوتبال در این کشور اجازه پوشیدن پیراهن با شماره ۸۸ را نخواهند داشت.

این تصمیم که به عنوان بخشی از یک طرح مبارزه با یهودی ستیزی توسط دولت و فدراسیون فوتبال ایتالیا ارائه شده، از روز سه‌شنبه ۲۷ ژوئن جنبه اجرایی پیدا کرده است.


وزرای ورزش و کشور ایتالیا توافق‌نامه‌ای را با گابریله گراوینا، رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا امضا کردند که بر اساس آن تلاش‌ها برای مقابله با یهودی‌ستیزی در استادیوم‌های فوتبال ایتالیا افزایش می‌یابد.

ممنوعیت پوشیدن شماره ۸۸ به این دلیل اجرایی شده که یهودیان این عدد را اشاره‌ای به شعار معروف Heil Hitler آلمان نازی می‌دانند چراکه حرف H هشتمین حرف الفبا به شمار می‌رود و کنار هم قرار گرفتن دو عدد ۸ به معنای دو حرف اچ و مخفف سلام نازی تعبیر می‌شود.

بر اساس این توافقنامه همچنین قرار شده در صورتی که تماشاگران شعار یا رفتاری یهودستیزانه داشته باشند مسابقه مذکور متوقف شود.

متئو پیاندونتسی، وزیر کشور ایتالیا در این خصوص می‌گوید: «این حرکت پاسخی کافی و کارآمد به رفتارهای متعصبانه و توهین آمیزی است که اغلب در استادیوم‌های ما مشاهده می‌شود.»

در همین رابطه گراوینا، رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا نیز گفت: «اعتبار فوتبال با رفتارهای تبعیض‌آمیز آسیب می‌بیند و این موضوع بازتاب مستقیمی در جامعه ایتالیا نیز دارد.»

پیش‌تر در مسابقه ماه مارس تیم‌های لاتزیو و رم، یکی از هواداران لاتزیو با یک پیراهن شماره ۸۸ که پشت آن نام «هیتلرسون» نوشته بود در استادیوم المپیکو شهر رم حاضر شد. این هوادار در ادامه دستگیر و مادام‌العمر از حضور در ورزشگاه محروم شد.

هواداران لاتزیو ایتالیا که به انجام رفتارهای فاشیستی مشهور هستند، پیش از این نیز بارها رفتارهای دست راستی و رادیکالی از خود نشان داده‌اند.

هواداران این تیم عموما دیکتاتور ایتالیا در زمان جنگ جهانی دوم یعنی بنیتو موسولینی را که یکی از متحدین هیتلر در آن زمان به شمار می‌رفت، تمجید و تحسین می‌کنند.

در فصل اخیر رقابت‌های سری آ فوتبال ایتالیا، ماریو پاسالیچ هافبک آتالانتا و توماس بیسیچ بازیکن لاتزیو که هر دو کروات هستند، شماره ۸۸ بر تن داشتند.

 حدود ۲۰ سال قبل هم جی جی بوفون در سال‌های ابتدایی حضورش در باشگاه پارما تصمیم گرفت به جای شماره ۱ از پیراهن شماره ۸۸ استفاده کند که این تصمیم اسطوره فوتبال ایتالیا با انتقادات بسیاری رو به رو شد.

بوفون در ادامه مجبور شد از پوشیدن پیراهن شماره ۸۸ منصرف شود و همان شماره ۱ معروف را بر تن کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن
پیوند گودرز به شقیقه !! امان از دست این اروپائیها و خوشرقصی و بیضه مالیشون ، واسه صهیونیست و یهودی و اسرائیل !!
‌چهارشنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +141شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو