ارتباط رضایت جنسی پایین با کاهش حافظه

دویچه وله: بر اساس مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا انجام شده است، رضایت جنسی پایین در میانسالی ممکن است به‌عنوان یک هشدار اولیه برای زوال شناختی یا دمانس در آینده باشد.

به‌نوشته پایگاه خبری دانشگاه ایالتی پن، این مطالعه که ارتباط بین عملکرد نعوظ، رضایت جنسی و وضعیت شناختی را در صدها مرد ۵۶ تا ۶۸ ساله دنبال کرده، نشان داد که کاهش رضایت جنسی و عملکرد نعوظ با کاهش حافظه در آینده مرتبط است.


به‌ گفته محققان، یافته‌های این مطالعه که در ژورنال Gerontologist منتشر شده است، به یک عامل خطر جدید برای زوال شناختی اشاره می‌کند.

این مطالعه رابطه بین تغییرات فیزیکی مانند کاهش عملکرد نعوظ و تغییرات روانشناختی مانند رضایت جنسی پایین‌تر را مورد بررسی قرار داد تا مشخص کند این تغییرات چگونه با وضعیت شناختی ارتباط دارد.

برای این مطالعه، محققان از داده‌های نظرسنجی ۸۱۸ مرد استفاده کردند. محققان از طریق آزمون‌های عصب‌روان‌شناختی، مانند آزمون‌های حافظه و سرعت پردازش، تغییرات شناختی شرکت‌کنندگان را در بازه زمانی ۱۲ ساله بررسی کردند.

دانشمندان دریافتند که اگر به‌طور‌کلی رضایت پایینی از عملکرد جنسی داشته باشید، در معرض خطر بیشتری برای مشکلات سلامتی مانند زوال عقل، بیماری آلزایمر و بیماری‌های قلبی‌عروقی هستید. در مقابل، بهبود در رضایت جنسی ممکن است باعث بهبود عملکرد حافظه شود.

تحقیقات در مورد سلامت جنسی از لحاظ تاریخی بر جنبه‌های قابل‌سنجش تمایلات جنسی مانند تعداد شرکای جنسی یا فراوانی فعالیت جنسی متمرکز بوده است. آنچه که محققان در مطالعه جدید به آن علاقه‌مند بودند، احساس یک فرد در مورد زندگی جنسی خود و تاثیر آن بر عملکرد شناختی است.

به‌گفته محققان، افزایش ارزیابی و نظارت بر عملکرد نعوظ به‌عنوان یک علامت حیاتی، ممکن است به شناسایی افرادی‌که در معرض خطر زوال شناختی قبل از ۷۰ سالگی هستند، کمک کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مدیر سازمان بهشت زهرا «زدن تیر خلاص» به مجروحان اعتراضات دی ماه را تایید کرد
  • نخست‌وزیر اونتاریو: کسانی که می‌خواهند اعتراض خیابانی کنند باید از ایرانی‌ها یاد بگیرند
  • احتمال حمله قریب‌الوقوع آمریکا به ایران؛ اسرائیل به نهادهای نظامی دستور داد برای جنگ آماده باشند
  • روزنامه اتریشی استاندارد: مجتبی خامنه‌ای، پسر رهبر ایران تلاش کرد شرکتی در وین را خریداری کند
  • تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد ایران «در حال بازسازی و مخفی کردن پایگاه‌های خود است»
  • رائفی‌پور شورای نگهبان را تهدید کرد: اگر در انتخابات رد صلاحیت شوم، از «خیریه های همسرانتان» خواهم گفت
  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی می‌خواهد از ترامپ اوباما بسازد
  • گفتگوی تلفنی دونالد ترامپ و نخست وزیر بریتانیا درباره ایران
  • درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • آکسیوس: اسرائیل برای عملیات نظامی احتمالی طی روزهای آینده علیه ایران آماده می‌شود