هنرمند ۱۰۶ ساله به مسن‌ترین مدل تاریخ مجله مُد «ووگ» تبدیل شد

عکس زن ۱۰۶ ساله فیلیپینی بر روی جلد مجله «ووگ»یورونیوز: یک زن ۱۰۶ ساله اهل فیلیپین به مسن‌ترین فردی تبدیل شد که تاکنون عکسش بر روی جلد مجله ماهانه «ووگ» منتشر شده است.

تصویر آپو وانگ-اود، هنرمندی که به خالکوبی سنتی علاقه دارد بر روی صفحه اول مجله مُد «ووگ» در فیلیپین چاپ شده است. این زن بومی مسن‌ترین هنرمندی است که خالکوبی‌های سنتی فیلیپین را انجام می‌دهد. این خالکوبی‌های سنتی در بین بومیان این کشور آسیایی رواج داشته است.


آپو وانگ-اود که با نام ماریا اوگای نیز شناخته می‌شود کار خالکوبی سنتی فیلیپینی را در سن ۱۶ سالگی آغاز کرد. خالکوبی‌های سنتی فیلیپین با استفاده از شاخه گیاه بامبو و تیغ‌هایی که در زغال سنگ و رنگ طبیعی خوابانده شده است انجام می‌شود.
خالکوبی‌های سنتی فیلیپین جنبه‌ای معنوی داشته‌اند و بومیان این کشور بر این باور بوده‌اند که این خالکوبی‌ها به طور نمادین از فرد در برابر ارواح خشمگین محافظت می‌کنند. آنها همچنین معتقدند که این خالکوبی‌ها مقدمه‌ای برای گذر فرد از زندگی در کره خاکی و آماده شدن برای دوران پس از حیات دنیوی هستند.

سنت خالکوبی سنتی در فیلیپین در پی گرویدن مردم این کشور به مسیحیت در دوران استعمار اسپانیا کمرنگ شد. این سنت امروزه به دلیل نفوذ فرهنگ غربی و گرایش روزافزون به تجدد در معرض خطر انقراض قرار دارد.
با این حال آپو وانگ-اود به حفظ هنر سنتی خالکوبی فیلیپین کمک زیادی کرده است. هزاران نفر تاکنون برای ملاقات او به روستای دورافتاده بوسکالان در شمال مانیل رفته‌اند تا با این زن سالخورده دیدار کنند و او بر روی پوست بدنشان خالکوبی سنتی انجام دهد. او همچنین توانسته است نسل جدیدی از هنرمندانی که خالکوبی سنتی بومیان فیلیپین را انجام می‌دهند تربیت کند.

تا پیش از انتشار تصویر این هنرمند ۱۰۶ ساله بر روی جلد مجله «ووگ» رکورد مسن‌ترین فردی که عکسش بر روی صفحه اول این نشریه منتشر شده است در اختیار جودی دنچ، بازیگر بریتانیایی بود. عکس او در سال ۲۰۲۰ در سن ۸۵ سالگی بر روی جلد «ووگ» در بریتانیا منتشر شده بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +189رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +129ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +118درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +109انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +83آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +74هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه