کریستیانو رونالدو آرزوی کودک سرطانی را برآورده می‌کند

العربیه: باشگاه فوتبال النصر سعودی اعلام کرد که آرزوی کودک سرطانی برای ملاقات با کریستیانو رونالدو، ابر‌اسطوره پرتغالی فوتبال جهان را در روزهای آینده برآورده خواهد کرد.

مدیریت باشگاه النصر در اقدامی قابل تحسین، اعلام کرد که به‌زودی از محمد، کودکی که با بیماری سرطان مبارزه می‌کند و آرزوی ملاقات با کریستیانو رونالدو را دارد جامه عمل می‌پوشاند و این دو به‌زودی با یک‌دیگر دیدار خواهند کرد.


عبدالعزیز بن حمد، خبرنگار سعودی، روز گذشته یکشنبه هفتم فروردین با انتشار توییتی از مدیران باشگاه النصر سعودی تقاضا کرد تا برای غلبه بر شوک ناشی از این بیماری که ویژگی‌های محمد را تغییر داده و لبخند را از روی لبش گرفته، دیداری را بین کریستیانو رونالدو و او ترتیب دهند تا آرزوی این کودک برآورده شود.

در توییت بن حمد آمده است: «محمد متیم یکی از طرفداران رونالدو است و او یک درخواست ساده دارد که به باشگاه بیاید و با اسطوره کریستیانو رونالدو عکس بگیرد. این درخواست برای او معنای زیادی خواهد داشت.»

ساعاتی پس از این توییت، بن حمد پیام جدیدی را منتشر کرد که در آن از موافقت باشگاه النصر برای ملاقات کریستیانو رونالدو با محمد در بیمارستان خبر داد.

بن حمد ضمن قدردانی از باشگاه النصر و رونالدو، نوشت که کریستیانو رونالدو پس از بازگشت از «فیفادی»، به دیدار محمد خواهد رفت.

کریستیانو رونالدو در دو بازی که در این هفته مقابل لیختن‌ اشتاین و لوکزامبورگ برای تیم‌ملی پرتغال به‌میدان رفت، موفق به‌ثمر رساندن چهار گل شد تا شمار گل‌های ملی خود را به عدد 124 برساند.

رونالدو با این تعداد گل، آقای گل تاریخ دیدارهای ملی در بخش مردان است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +147حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +128بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم