لژیونر هندبال زنان ایران ممنوع‌الخروج شد

العربیه: راضیه جانباز، عضو تیم ملی هندبال زنان ایران که به‌عنوان نخستین لژیونر تاریخ هندبال زنان کشور نیز شناخته می‌شود، با انتشار یک استوری در صفحه اینستاگرام‌‌اش از ممنوع‌الخروجی خود خبر داد.

در متن استوری عضو پیشین تیم ملی هندبال ایران آمده است: «ممنوع‌الخروج برای من که هرجای دنیا رفتم، برگشتم و گفتم من مال این سرزمینم، برای من که عاشق ایرانم. عجیب است که معترض یعنی مجرم.»


جانباز اخیرا به‌دنبال حمایت از خیزش انقلابی ایرانیان از تیم ملی هندبال ایران خداحافظی کرده بود.

در همین راستا، خبرگزاری‌های حکومتی نیز از ممنوع‌الخروجی علی دایی، اسطوره فوتبال ایران که اخیرا از سوی فدراسیون بین‌المللی فوتبال برای حضور در مراسم برترین‌های سال «فیفا» دعوت شده بود، خبر داده‌اند.

پیش ازین و در اواسط مهرماه سال جاری نیز علی دایی، از ضبط پاسپورت و ممنوع‌الخروجی خود در هنگام بازگشت به ایران توسط پلیس فرودگاه خبر داده بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ده‌ها صراف مرتبط با سپاه پاسداران در امارات متحده عربی بازداشت شدند
  • سپاه پاسداران: از ۱۲ فروردین شرکت‌های آمریکایی در منطقه را هدف قرار می‌دهیم
  • ۳۰۰ اسب سردار آزمون به همراه املاک و دفاتر تجاری او در تهران و گلستان مصادره شدند
  • وزیر خارجه عراق: به جنگ کشیده شدیم و گروه‌ها تصمیم‌گیر نیستند
  • وزیر جنگ آمریکا: به پیروزی از همیشه نزدیک‌تریم؛ ترامپ بلوف نمی‌زند، باور ندارید از خامنه‌ای بپرسید!
  • ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید
  • رسانه سپاه: در صورت تداوم همکاری امارات با آمریکا، بندر الفجیره هدف قرار می‌گیرد
  • از گرد و خاک پناهگاه زیرزمینی روی عمامه رهبر تا ترامپ کتک‌خورده در تهران
  • صحنه جدید صداوسیما: هنرپیشه تئاتر بی‌حجاب با پس زمینه زنان چادری عبوس با نگاه‌های پُرتنفر
  • کشورهای حاشیه خلیج‌فارس در رایزنی‌های خصوصی با ترامپ: تا شکست قطعی ایران به جنگ ادامه دهید