افسردگی و افزایش خطر مشکلات قلبی‌‌عروقی در جوانان

دویچه وله: تحقیقات جدید نشان می‌دهد که بزرگسالان جوان مبتلا به افسردگی یا اضطراب، بیشتر با حملات قلبی، سکته مغزی و عوامل خطرزا برای بیماری‌های قلبی‌عروقی مواجه هستند.
 
به‌گزارش نورو ساینس و به‌عقیده محققان دانشکده پزشکی دانشگاه جانزهاپکینز، اولویت‌دادن به سلامت روان در میان بزرگسالان جوان مهم است زیرا ممکن است در کاهش بیماری قلبی و بهبود سلامت قلب مفید باشد.
 
آنها با مطالعه بر روی بیش از ۵۹۴ هزار بزرگسال که به‌طور متوسط ​​۳۵ سال سن داشتند، دریافتند که احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی در افراد جوانی که گزارش کرده‌اند افسردگی دارند، در مقایسه با افراد بدون افسردگی بیش از دو برابر است.
 
به‌گفته محققان هرچه تعداد روزهایی که سلامت روانی فرد ضعیف است و احساس افسردگی می‌کند، بیشتر شود، به‌همان اندازه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی نیز افزایش می‌یابد.
 
به‌گفته متخصصان، هنگامی که افسردگی، اضطراب یا استرس را تجربه می‌کنید، ضربان قلب و فشار خون شما افزایش می‌یابد، جریان خون به قلب کم شده و بدن شما سطوح بالاتری از کورتیزول، هورمون استرس، تولید می‌کند. هومون کورتیزول سبب التهاب در بدن می‌شود و این در حالی است که استرس و التهاب، هر دو عامل خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی هستند. علاوه‌براین، زمانی‌که افراد تحت استرس، مضطرب یا افسرده هستند، ممکن است احساس خستگی کنند، بنابراین تمایلی به انتخاب سبک زندگی سالم ندارند.
آنها ممکن است بیشتر سیگار بکشند، فعالیت بدنی نداشته باشند، خیلی کم یا زیاد بخوابند، الکل زیاد بنوشند و داروهای تجویز‌شده خود را مصرف نکنند. با گذشت زمان، این رفتارهای ناسالم می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.
 
محققان تاکید می‌کنند پزشکان باید به تشخیص افسردگی در بیماران و ارجاع بیماران با سلامت روان ضعیف برای کنترل عوامل خطر ابتلا به بیماری قلبی بیشتر توجه کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وای‌نت: تهران از حزب‌الله خواسته تا در صورت حمله آمریکا به جنگ بپیوندد
  • گلهای پرپر شده ایران؛ خانواده‌هایی که دست جمهوری اسلامی برای «شهید» نامیدن فرزندان‌شان را پس زدند
  • جنجال بین سفیر آمریکا و سیاستمداران بلژیکی بر سر «ختنه، هیتلر و راست افراطی»
  • استرالیا مانع بازگشت شهروندش از اردوگاه داعش در سوریه شد
  • نفس جنگ پشت گردن خامنه‌ای؛ احتمال حمله زودتر آمریکا؛ ۶ دلیل آکسیوس برای حمله آمریکا به جمهوری اسلامی
  • مدیر سازمان بهشت زهرا «زدن تیر خلاص» به مجروحان اعتراضات دی ماه را تایید کرد
  • نخست‌وزیر اونتاریو: کسانی که می‌خواهند اعتراض خیابانی کنند باید از ایرانی‌ها یاد بگیرند
  • احتمال حمله قریب‌الوقوع آمریکا به ایران؛ اسرائیل به نهادهای نظامی دستور داد برای جنگ آماده باشند
  • روزنامه اتریشی استاندارد: مجتبی خامنه‌ای، پسر رهبر ایران تلاش کرد شرکتی در وین را خریداری کند
  • تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد ایران «در حال بازسازی و مخفی کردن پایگاه‌های خود است»