زهرا امیرابراهیمی رئیس داوران جشنواره فیلم گوتنبرگ در سوئد شد

صدای آمریکا: زهرا امیرابراهیمی بازیگر ایرانی به‌عنوان رئیس هیئت داوران چهل‌وششمین جشنواره فیلم گوتبنرگ در سوئد انتخاب شد.

این دستاورد مهمی برای زهرا «زر» امیرابراهیمی محسوب می‌شود که این روزها به خاطر بازی در فیلم «عنکبوت مقدس» به یک ستاره جهانی تبدیل شده است.


این اثر جنجالی درباره قتل‌های مذهبی در شهر مشهد به کارگردانی علی عباسی به‌عنوان نماینده سینمای دانمارک به فهرست مقدماتی اسکار در بخش بهترین فیلم بین‌المللی سال رسیده است.

جشنواره فیلم گوتبنرگ که یکی از رویدادهای مهم سینمایی نوردیک، کشورهای شمال اروپا است با انتشار بیانیه‌ای، از گزینش زهرا امیرابراهیمی برای ریاست بخش رقابتی اصلی خبر داد.

سوفیا گرابول، بازیگر دانمارکی، آنتونیو لوکیچ، کارگردان اوکراینی، و متی بای موسیقی‌دان سوئدی سایر اعضای هیئت داوران هستند.

آنها باید بهترین آثار سینمایی منطقه را برای رقابت در جشنواره گوتبنرگ انتخاب کنند. اسامی ۹ فیلم منتخب بخش اصلی دهم ژانویه اعلام می‌شود.
زهرا امیرابراهیمی در سال ۲۰۰۸ میلادی مجبور به ترک ایران شد و به فرانسه مهاجرت کرد. او یکی از هنرمندان منتقد حکومت ایران محسوب می‌شود که در ماه‌های اخیر از اعتراضات سراسری حمایت کرده است.

به گفته مدیران جشنواره، زهرا امیرابراهیمی قصد دارد تا هنگام برگزاری این رویداد هنری، برنامه‌هایی را برای اعتراض به بازداشت ترانه علیدوستی، سایر فیلمسازان، و معترضان ایرانی ترتیب دهد.

ترانه علیدوستی که به خاطر همراهی با اعتراضات سراسری ایران توسط حکومت بازداشت شده بود، اخیراً با سپردن وثیقه بصورت موقت آزاد شد.
جشنواره فیلم گوتبنرگ همچنین فیلم «تفریق» ساخته مانی حقیقی و با بازی ترانه علیدوستی را برای نخستین بار در سوئد اکران می‌کند.

در جشنواره امسال فیلم‌های ایرانی دیگر از جمله «خرس نیست» ساخته جعفر پناهی، و اثری از مانیا اکبری درباره آزادی، استثمار، و سرکوب زنان ایران پخش خواهد شد. جشنواره فیلم گوتبورگ از ۲۷ ژانویه تا ۵ فوریه در سوئد برگزار می‌شود.

خبر ریاست زهرا امیرابراهیمی در هیئت داوران جشنواره فیلم گوتبنرگ در شرایطی اعلام می‌شود که اکران فیلم جدیدی با بازی او با در فرانسه آغاز شده است.

این اثر «بازماندگان» نام دارد و درباره مردی به نام ساموئل است که در منطقه آلپ ایتالیا زندگی می‌کند و تصمیم می‌گیرد تا به چهره، یک زن مهاجر افغانستانی با بازی زهرا امیر ابراهیمی کمک کند که وارد فرانسه شده است.
زهرا امیرابراهیمی در حساب کاربری خود در اینستاگرم، این فیلم را «زیباترین و انسانی‌ترین» پروژه سینمایی خود توصیف می‌کند که بازی در نقش این شخصیت تولد دوباره‌ای برای او محسوب می‌شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • گوگوش: هنرم را برای روزی می‌گذارم که دیگر در ایران «جمهوری اسلامی» وجود نداشته باشد
  • زیرساخت‌های بارورسازی ابر‌ها در ایران وجود ندارد؛ ابر‌ها در ترکیه می‌بارند خالی به ایران می‌رسند
  • امضای تفاهم‌نامه سازمان بهزیستی و حوزه علمیه برای همکاری در حوزه «سلامت روان»
  • داستان حجاب به کجا می‌کشد؛ «جنگ ترکیبی» یا «تغییر تاکتیک» جمهوری اسلامی؟
  • تلگراف: مادورو از ترامپ خواست در صورت کناره‌گیری، ۲۰۰ میلیون دلار سرمایه‌اش حفظ شود
  • ازدواج دو پسر از فرزندان امرای ارتش به نام سهراب محوی و بیژن صفاری در تهران در سال ۱۳۴۷
  • هشدار فرمانده پیشین نیروی هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید
  • رضا فیاضی: «چرا دختران ما باید از ترس مأموران به دستشویی پناه ببرند؟»
  • پوتین: اوکراین باید از دونباس عقب‌نشینی کند یا ما به زور آنجا را می‌گیریم
  • ادامه جنجال‌ها در بغداد بر سر قرار گرفتن شبه‌نظامیان مورد حمایت تهران در فهرست تروریست‌ها
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +248پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +182رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +133برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +126ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +122ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +121مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +115درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +106انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +90همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو