جاسوسی جمهوری اسلامی از رئیس شورای مرکزی یهودیان آلمان

دویچه وله: محافل امنیتی آلمان می‌گویند، وزارت اطلاعات ایران از یوزف شوستر، رئیس شورای مرکزی یهودیان آلمان جاسوسی کرده است. گفته می‌شود یک جاسوس دوجانبه عراقی-آلمانی دست به جمع‌آوری اطلاعات در مورد زندگی این شخصیت یهودی زده است.

یوزف شوستر به عنوان نماد یهودیان در آلمان، باید به خوبی در برابر حملات محافظت شود. اما اینکه رئیس شورای مرکزی یهودیان و این پزشک شهر وورتسبورگ تا چه حد هدف نقشه‌های شوم علیه جانش قرار گرفته، اکنون یک‌‌بار دیگر روشن شده است.


به گزارش روزنامه "ماین پست" هم‌زمان با ظن دست داشتن وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی در حملات به نهادهای یهودی در ایالت نوردراین وستفالن آلمان، اکنون جاسوسی ایران از رئیس شورای مرکزی یهودیان نیز علنی شد.

"ماین پست" می‌نویسد هیأت تحریریه این روزنامه در جریان قرار گرفته که یوزف شوستر، رئیس شورای یهودیان آلمان و خانواده او هدف جاسوسی بوده‌اند. احتمال داده می‌شود که این اطلاعات برای یک تیم عملیات قتل جمهوری اسلامی جمع‌آوری می‌شده است.

گفته می‌شود از قضا یک مامور سابق عراقی اداره فدرال حفاظت از قانون اساسی آلمان (سازمان امنیت داخلی آلمان) اطلاعاتی را از محل سکونت خود در اشتوتگارت در مورد این نماینده یهودی‌های آلمانی برای وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی جمع‌آوری می‌کرده است.

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی مسئول حملات مرگبار متعدد علیه مخالفان رژیم ولایت فقیه ایران در بسیاری کشورها است.
جاسوسی از شوستر به مأموریت از سوی ایران
محافل امنیتی این خبر را برای نشریه "فوکوس" و روزنامه "ماین پست" فاش کردند. نشریه اشپیگل نیز در گزارشی نوشت که در محافل امنیتی آلمان خبری در گردش است مبنی بر این‌که یک شخصیت بلندپایه در جامعه یهودیان آلمان هدف جاسوسی جمهوری اسلامی است. این خبر می‌تواند "فقط در مورد یوزف شوستر صدق کند".

به گزارش فوکوس، سرویس‌های اطلاعاتی بریتانیا، کانادا و آمریکا "در روز چهارشنبه گذشته به تأکید در مورد حملاتی علیه نمایندگان یهودی، مخالفان ایرانی و روزنامه‌نگاران هشدار دادند". نه شوستر و نه کارشناسان امنیتی مسئول نخواسته‌اند به پرسش‌ها در این باره پاسخ دهند.

رئیس شورای مرکزی یهودیان سال‌هاست که در یک وضعیت پرخطر، به ویژه در مناسبت‌های رسمی، زندگی می‌کند. به همین دلیل تدابیر محافظت از او تشدید شده‌اند. او خود زمانی به هیأت تحریریه روزنامه "ماین پست" گفته بود، محدودیت‌ها را در حد امکان با آرامش می‌پذیرد.

مسئولیت اصلی حفاظت از او را ریاست پلیس در منطقه اونترفرانکن در ایالت بایرن بر عهده دارد. بیورن اشمیت، سخنگوی مطبوعاتی این مقر پلیس در پاسخ به پرسشی درباره فعالیت‌های جاسوسی علیه شوستر توسط یک ایرانی-آلمانی که به تهران فرار کرده است، گفت: «ما در تبادل اطلاعات نزدیک با مقامات امنیتی مافوق و مناطق همجوار هستیم؛ همچنان وضعیت را خطرناک ارزیابی می‌کنیم و به طور مدام تدابیر حفاظتی را بر پایه اطلاعات جدید در انعطاف با شرایط روز انطباق می‌دهیم.»
عراقی ساکن اشتوتگارت، جاسوس دوجانبه
اکنون جزئیات حملات جاسوسی علاالدین محمد ح. عراقی که در اشتوتگارت زندگی می‌کند، علیه شوستر مشخص شده است. یک منبع آگاه به روزنامه "ماین پست" گفته است: «نهادهای امنیتی گهگاه برای محافظت از فرد در معرض خطر، این کار را انجام می‌دهند که با علامت دادن به طرف مقابل به او می‌فهمانند: ما برنامه‌های شما را می‌دانیم، پس دست از آن بکشید!»

نشریه فوکوس به نقل از اداره فدرال حفاظت از قانون اساسی (سازمان امنیت آلمان) مستقر در شهر کلن، می‌نویسد که علاءالدین محمد ح. ۴۹ ساله به مدت شش سال از اسلام‌گرایان جاسوسی می‌کرده است، تا این‌که سازمان امنیت آلمان به او مشکوک می‌شود و تلفن او را شنود می‌کند.

"مراقبت‌های فشرده شنود تلفنی از این جاسوس سابق سازمان امنیت آلمان" نشان داده‌اند که او یک مأمور دوجانبه بوده است.

نشریه فوکوس می‌نویسد، این عراقی که تابعیت آلمان را نیز داشته، ارتباط نزدیکی با وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی داشته است. تیم‌های عملیات قتل نیروی قدس سپاه پاسداران از "عوامل محلی مانند علاءالدین محمد ح. اطلاعات حساس را برای طراحی عملیات خود جمع‌آوری می‌کنند. این اطلاعات شامل جاسوسی از فرد مورد نظر و زندگی روزمره و نیز جزئیاتی در مورد روابط خانوادگی، محل زندگی، فعالیت‌های داوطلبانه و شبکه‌های اجتماعی او می‌شود".

کارشناسان امور جاسوسی در کلن می‌گویند، علاءالدین محمد ح. که متولد دمشق است، مظنون به "همدستی در ترور" است و از قرار معلوم "از یوزف شوستر برای وزارت اطلاعات ایران جاسوسی می‌کرده است".

اداره فدرال حفاظت از قانون اساسی آلمان با توجه به "اقدامات عملیاتی احتمالی" نخواسته میزان خطر علیه شوستر را تأیید یا تکذیب کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۴
ضحاکیان - ملایر ، ایران
دنیا ببین چی شده که کسانی که (المان های ) تقریبا نسل این جهود ها را دراورده بودند حالا امدند و دایه مهربان تر از مادر شدند. کاش میشد یه کم وقت بیشتر به بعضی ها در جنگ جهانی دوم داده میشد.
‌سه شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.