تعداد استفاده از توالت، نشانه خطر حمله قلبی در آینده

دویچه وله: حملات قلبی معمولاً نتیجه عادت‌های اشتباه در سبک زندگی است، اما محققان هشدار داده‌اند که دفعات دفع مدفوع بیش از یک بار در روز نیز می‌تواند خطر حمله قلبی در آینده را پیش‌بینی کند.

به‌گزارش نشریه بریتانیایی Mirror و به‌گفته کارشناسان سرویس سلامت ملی بریتانیا NHS، CHD اصطلاحی است که وقتی جریان خون به قلب به‌دلیل تجمع مواد چرب در شریان‌های کرونر مسدود یا قطع می‌شود، اتفاق می‌افتد. اگر شریان‌هایی که به قلب شما خون می‌رسانند مسدود شوند، می‌تواند منجر به حمله قلبی شود. این بیماری معمولاً در نتیجه عادات ضعیف در سبک زندگی مانند سیگار کشیدن و نوشیدن منظم الکل ایجاد می‌شود، اما کارشناسان بهداشت هشدار داده‌اند که اجابت مزاج روزانه نیز یک عامل خطر است.


محققان ارتباط بین دفعات دفع مدفوع را با بیماری‌های عروقی و غیر عروقی خارج از دستگاه گوارش بررسی کردند.

محققان داده‌های بیش از ۱۹۸ هزار شرکت‌کننده ۳۰ تا ۷۹ ساله را تجزیه و تحلیل کردند. داده‌ها از بانک زیستی چین Kadoorie به دست آمد که در آن شرکت‌کنندگان از ۱۰ منطقه جغرافیایی متنوع در سراسر چین حضور داشتند. محققان دریافتند شرکت‌کنندگانی که بیش از یک‌بار در روز اجابت مزاج داشتند، در مقایسه با کسانی که یک بار در روز اجابت مزاج می‌کردند، بیشتر با خطر ابتلا به CHD مواجه بودند.

این ارتباط، با سایر بیماری‌های مزمن از جمله نارسایی قلبی، بیماری انسدادی مزمن ریه، دیابت نوع ۲ و بیماری مزمن کلیوی (CKD) نیز مشاهده شد. دفعات دفع مدفوع کمتر از سه بار در هفته نیز با خطرات بالای CHD، سکته مغزی ایسکمیک و CKD همراه بود.

دانستن این ارتباط می‌تواند به افراد کمک کند تا حرکات روده خود را برای داشتن بدن سالم و سلامت قلب کنترل و تنظیم کنند.

همچنین پزشکان معتقدند کسانی که از یبوست رنج می‌برند بیشتر در معرض حمله قلبی هستند.

بیماری‌های قلبی‌عروقی عامل اصلی مرگ‌و‌میر در سراسر جهان هستند و بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، سالانه جان ۱۸ میلیون نفر را می‌گیرند. به‌گفته پزشکان، حملات قلبی باعث بیشترین مرگ‌و‌میر در میان سایر بیماری‌های قلبی‌عروقی می‌شود و یک سوم از این مرگ‌و‌میرها در سنین زیر ۷۰ سال زودرس رخ می‌دهد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.