با این غذا هیچ وقت ماست نخورید، در بدن‌تان سم تولید می‌کند!

 بررسی‌ها حاکی از آن است که ماست باید یک ساعت پس از مصرف غذای نشاسته‌ای و گوشتی خورده شود نه همراه با آن.عادات نادرست غذایی و همراه کردن بعضی از خوردنی‌ها با یکدیگر نه تنها قدرت جذب بعضی املاح و ویتامین‌ها را کاهش می‌دهد، بل که همین کاهش جذب سبب کمبود ویتامین و املاح یادشده و در نتیجه بروز نقصان و بیماری برای بدن می‌شود.

غلب آسیایی‌ها عادت دارند همراه غذا‌های نشاسته‌ای خود ماست نیز مصرف کنند، اما مطالعات جدید نشان می‌دهند مصرف ماست همراه با غذا‌ها می‌تواند موجب مشکلات گوارشی زیادی شود.


بررسی‌ها حاکی از آن است که ماست باید یک ساعت پس از مصرف غذای نشاسته‌ای و گوشتی خورده شود نه همراه با آن.

ماست منبع کلسیم است و بخشی از نیاز بدن به کلسیم از طریق خوردن آن به دست می‌آید. بر همین اساس باید توجه داشت که برای کسب مناسب‌تر کلسیم بهتر است آن را در میان وعده‌ها و به تنهایی خورد.

از سوی دیگر، پروتئین انرژی زیادی به بدن میدهد و به شما کمک می‌کند که در طول روز سالم، شاداب و سرزنده باشید. بسیاری از سیستم‌های داخلی بدن برای ترمیم خود نیازمند پروتئین می‌باشند، به ویژه ماهیچه ها.

پروتئین همچنین معده را پر کرده و سبب می‌شود تا شما برای مدت زمان طولانی تری احساس سیری کنید، اما مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهند مصرف ماست همراه با غذا‌های پروتئینی موجب می‌شود تا از فواید هر دو آن‌ها (کلسیم و پروتئین) کاسته شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ده‌ها صراف مرتبط با سپاه پاسداران در امارات متحده عربی بازداشت شدند
  • سپاه پاسداران: از ۱۲ فروردین شرکت‌های آمریکایی در منطقه را هدف قرار می‌دهیم
  • ۳۰۰ اسب سردار آزمون به همراه املاک و دفاتر تجاری او در تهران و گلستان مصادره شدند
  • وزیر خارجه عراق: به جنگ کشیده شدیم و گروه‌ها تصمیم‌گیر نیستند
  • وزیر جنگ آمریکا: به پیروزی از همیشه نزدیک‌تریم؛ ترامپ بلوف نمی‌زند، باور ندارید از خامنه‌ای بپرسید!
  • ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید
  • رسانه سپاه: در صورت تداوم همکاری امارات با آمریکا، بندر الفجیره هدف قرار می‌گیرد
  • از گرد و خاک پناهگاه زیرزمینی روی عمامه رهبر تا ترامپ کتک‌خورده در تهران
  • صحنه جدید صداوسیما: هنرپیشه تئاتر بی‌حجاب با پس زمینه زنان چادری عبوس با نگاه‌های پُرتنفر
  • کشورهای حاشیه خلیج‌فارس در رایزنی‌های خصوصی با ترامپ: تا شکست قطعی ایران به جنگ ادامه دهید