سرقت مرگبار طلافروشی در خانی‌آبادنو

 سه شهروند که قصد داشتند از فرار متهمان پس از سرقت مسلحانه جلوگیری کنند هدف شلیک گلوله قرار گرفتند و متاسفانه در این حادثه یک نفر از آنان به قتل رسید.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف یک فقره سرقت مسلحانه دیگر در پرونده سارقان مسلح منطقه خانی آبادنو خبرداد.


سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر اظهارکرد: دهم خرداد ماه امسال و درپی وقوع یک فقره سرقت مسلحانه در منطقه خانی آباد نو، رسیدگی به پرونده در دستور کار تیمی از کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و در بررسی‌های اولیه کارآگاهان مشخص شد، دو متهم با استفاده از سلاح کلاشینکف و یک پتک شیشه طلافروشی مذکور را شکسته و نزدیک به دو کیلوگرم طلا را سرقت کرده‌اند.


وی با بیان اینکه سارقان در جریان سرقت مسلحانه ۳۰ عدد تیرجنگی شلیک کردند، ادامه داد: سه شهروند که قصد داشتند از فرار متهمان پس از سرقت مسلحانه جلوگیری کنند هدف شلیک گلوله قرار گرفتند و متاسفانه در این حادثه یک نفر از آنان به قتل رسید.

رییس پلیس آگاهی تهران با بیان اینکه با اقدام ماموران کلانتری و شهروندان، این سارقان دستگیر شدند، اظهارکرد: در تحقیقات کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی مشخص شد، متهمان در سال ۱۳۹۲ در شهرستان پرند از یک طلافروشی دیگر نیز با استفاده از سلاح گرم سرقت کرده بودند.

ولیپور گودرزی گفت: کارآگاهان اداره یکم در ادامه تحقیقات متوجه شدند، متهمان سلاح کلاشینکف را از فردی در مشهد خریداری کرده و موتورسیکلت را برای انجام سرقت از ورامین به تهران منتقل کرده‌اند. متهمان در تحقیقات تکمیلی به جرم خود مبنی بر دو فقره سرقت مسلحانه در استان تهران و شهرستان پرند اعتراف کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: متهمان برای کشف جرایم احتمالی در اختیار کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی قرار دارند و تحقیقات ادامه دارد.

حوالی ساعت ۲۱ سه‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱، خبر سرقت از یک طلافروشی در محله خانی آباد به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع داده شد که در جریان این سرقت سارقین مربوطه با یک قبضه کلاشینکف و یک پتک به این طلافروشی در محله خانی آباد رفته و قصد سرقت از این طلافروشی را داشتند که با سرعت عمل پلیس ناکام مانده و دستگیر شدند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +353شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +268شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +256شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +207رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +174پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +157پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +151علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +139وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد