ساختمان منطقه ویژه انرژی پارس در عسلویه به آتش کشیده شد

شامگاه شنبه، ۲۸ خرداد افرادی ناشناس بخشی از ساختمان سازمان منطقه ویژه انرژی پارس در عسلویه  را آتش زدند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «فارس»، به نقل از «مختار جوانزاده»، سرپرست دفتر بازرسی منطقه ویژه انرژی پارس در عسلویه، فرد یا افراد ناشناس  وارد محوطه بخش «بازرسی» شده و با «پرتاب مواد آتش‌زا» دفتر رئیس و مسئول دفتر را به آتش کشیده‌اند.


سرپرست دفتر بازرسی ساختمان سازمان منطقه ویژه انرژی پارس در ادامه خسارت واردشده به دفتر بازرسی را «جزئی» خوانده و از بررسی «ابعاد حادثه» از سوی مراجع امنیتی و انتظامی خبر داده است.

این چندمین حادثه آتش‌سوزی «عمدی» در تأسیسات انرژی ایران در ماه‌های گذشته است. در آتش سوزی مشابه دیگری در هفتم اسفند پارسال ۱۱ خودروی در محوطه پتروشیمی راه‌آوران فنون در ماهشهر با پرتاب مواد آتش‌زا از سوی «افراد ناشناس» دچار حریق شد.

در سال‌های اخیر علاوه بر خسارت‌های عمدی، حوادث دیگری نیز در مجتمع‌های پتروشیمی، پالایشگاه‌ها و دیگر تجهیزات نفتی ایران رخ داده که علت عمده، فرسودگی تجهیزات یا کیفیت پایین آن‌ها عنوان شده است. با این حال در مورد برخی حوادث گمانه‌هایی از احتمال حمله سایبری نیز مطرح می‌شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
ernakola - تهران، ایران
شما کارگرا بهتون کار دادیم پول هم میخاین ؟
یکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +322ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +247اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +183ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +161شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید