ابتلا به کرونا ممکن است خطر اختلالات روانی را افزایش دهد

العربیه: پژوهشی علمی که اخیرا انجام شده نشان می‌دهد کسانی که به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند، در ماه‌های پس از ابتلا به این بیماری و حتی پس از بهبود می‌توانند در معرض اختلالات روانی قرار بگیرند.

محققان دانشگاه ایالتی اورگان در ایالات متحده دریافتند در مقایسه با بیمارانی که به گونه‌های دیگر بیماری‌های تنفسی دچار شده‌اند، خطر ابتلا به اختلالات روانی در مبتلایان به ویروس کرونا حدود 25 درصد افزایش می‌یابد.


در این پژوهش از داده‌های سازمان ثبت بیماران کرونایی در آمریکا استفاده شد، که پرونده‌های 46610 فرد مبتلا به کرونا را در اختیار پژوهشگران قرار داد تا آنها را جزء به جزء بررسی کنند تا ببینند کرونا بر اختلالات روانی احتمالی آنها چه تاثیری گذاشته است.

وضعیت مبتلایان به کرونا طی دو دوره زمانی مورد بررسی قرار گرفتند: از 21 تا 120 روز، و سپس از 120 تا 365 روز بعد از تشخیص. تمام بیمارانی که برای پژوهش انتخاب شدند، بدون سابقه قبلی اختلالات روانی بودند.

نتایج پژوهش نشان داد که در مقایسه با 3.0 درصد احتمال دیگر بیماری‌های تنفسی، بیماران کرونایی 3.8 درصد در معرض اختلالات روانی قرار دارند. آن اختلاف 0.8 درصدی، حدود 25 درصد خطر نسبی را افزایش می‌دهد.

این پژوهش به طور خاص بر دو اختلال روانی اضطراب و افسردگی تمرکز کرد. نتایج نشان داد که بیماران کرونایی در معرض خطر قابل توجه اضطراب قرار دارند، اما ریسک افسردگی برای آنها تقریبا صفر است.

پژوهشگران نتیجه گرفتند که هم بیماران و هم ارائه‌دهندگان خدمات پزشکی لازم است در فرآیند مقابله با بیماری کرونا، در جستجوی اختلالات روانی احتمالی نیز باشند. آنها خاطرنشان کردند که گرچه تمام مبتلایان به کرونا گرفتار اختلالات روانی نمی‌شوند، اما اگر بیماران به هر دلیلی احساس می‌کنند در اثر ابتلا به کرونا دچار مشکلات روانی شده‌اند، حتما باید پیگیر مراقبت‌های لازم شوند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.