دروازه بان تیم ملی هندبال جوانان چگونه کشته شد؟

خانواده 4 نگهبانی که در جریان تیراندازی در شهریار به قتل رسیده بودند، با حضور در دادسرای جنایی تهران خواهان قصاص متهم شدند. این در حالی است که یکی از قربانیان حادثه، دروازه‌بان تیم ملی هندبال جوانان کشور بود.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، 7 خرداد امسال مرد مسلحی در خیابان طالقانی تهران ناگهان به چهار مأمور پلیس تیراندازی کرد و پس از یک عملیات تعقیب و گریز دستگیر شد. با اعلام موضوع به بازپرس ساسان غلامی، تیم بررسی صحنه جرم راهی محل شدند.

در حالی که تحقیقات از متهم برای یافتن انگیزه وی از این تیراندازی ادامه داشت وی در مقابل بازپرس جنایی، راز 4 قتل را نیز برملا کرد و گفت: من ساعت 7 صبح روز 6 خرداد - یک روز قبل از تیراندازی به مأموران - چهار نفر را در شهریار کشتم و به تهران فرار کردم. اسلحه را مدتی قبل 10 میلیون تومان خریدم و به زمینی که اعیانش برای ما بود و عرصه‌اش برای یک شرکت رفتم.

او ادامه داد: ما روی زمین درختکاری و زراعت می‌‌کردیم اما مسئولان شرکت محصولات ما را نابود می‌‌کرد تا نتوانیم اعیان را به دست بیاوریم. ما حتی شکایت کرده بودیم ولی به جایی نرسیده بودیم. وقتی پدرم گفت تو عرضه نداری حق ما را بگیری، من تصمیم گرفتم انتقام بگیرم. ساعت حدود ۷ صبح بود که به زمین مورد نظر رفتم ،آنجا 6 نگهبان در اتاقک‌های نگهبانی جداگانه حضور داشتند و من به سراغ نگهبانان رفتم. هر کدام داخل یک اتاقک نگهبانی بودند که به سمت آنها شلیک کردم. اتاقک‌ها از هم فاصله داشت و دو نفر از نگهبانان که متوجه شدند، فرار کردند و من به آنها شلیک کردم که دو نفرشان زخمی  و به بیمارستان منتقل شدند‌. الان از اینکه نگهبانان را کشتم، پشیمانم. نگهبان‌ها را کشتم که به مدیر شرکت برسم، چون مدیر را نمی‌دیدم گفتم نگهبانان را بکشم، می‌‌خواستم وارد شرکت شوم که نشد.

بعد به تهران آمدم و روز بعد از خیابان طالقانی عبور می کردم که مأموران را دیدم به تصور اینکه مرا شناخته اند و می خواهند دستگیرم کنند به آنها تیراندازی کردم و چهار نفر را زخمی کردم اما دستگیر شدم.

در ادامه تحقیقات، اظهارات پسر جوان تأیید و معلوم شد در این تیراندازی 4 نگهبان کشته شده و دو نفر زخمی شده‌اند. با تشکیل پرونده در شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران، اولیای دم 4 مقتول پرونده به نام‌های پیام و جلال قره باغستانی، علی کاکی و عبدالعلی ملکی با حضور در دادسرای جنایی تهران خواهان قصاص متهم شدند.
برادر پیام قره باغستانی که در این حادثه پدر 53 ساله و برادر 22 ساله‌اش را از دست داده، به خبرنگار «ایران» گفت: برادرم دروازه بان تیم ملی هندبال جوانان بود و چندین بار برای مسابقه به خارج از کشور رفته و مقام هم کسب کرده بود.

او ادامه داد: من در آنجا نگهبان بودم و زمانی که شرکت اعلام کرد نیاز به نگهبان دارد، برادر 22 ساله‌ام را  معرفی کردم. پیام به خاطر اینکه بتواند به ورزش مورد علاقه‌اش بپردازد، به پول نیاز داشت و به همین دلیل به عنوان نگهبان شرکت مشغول کار شد. پدر هم آنجا کار می‌‌کرد. ما 24 ساعت کار و 24 ساعت استراحت داشتیم.

روز حادثه من چون پایم شکسته بود، به محل کار نرفتم، اما برادر و پدرم آنجا بودند که به آنها تیراندازی شد و هر دوی آنها کشته شدند؛ به غیر از برادر و پدرم دو نگهبان دیگر که یکی از آنها 24 ساله بود و دیگری هم 53 ساله کشته شده‌اند. برادرم ورزشکار بود و بی گناه و به ناحق کشته شد.
به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران، متهم برای بررسی صحت روانی به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات در رابطه با این پرونده ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • درخواست حمید رسایی برای نمایش اعدام تصویربرداران مناطق حمله شده / حامیان حکومت: سید مجید نقطه زن ترامپ رو محکم بزن
  • اعزام چتربازان آمریکایی؛ جنگ ترامپ و سپاه در خلیج فارس/ تهدید سپاه به اشغال بحرین و امارات
  • بازداشت رییس موسسه توانبخشی کودکان پس از مخالفت با استقرار نیروهای سپاه
  • واکنش مردم به احتمال مذاکرات میان جمهوری اسلامی و آمریکا: «فقط می‌خواهم آنها بروند»
  • راز مگوی پسرعموهای دم‌بریده؛ چرا شامپانزه‌ها عاشق الکل‌ هستند؟
  • «اخراج خیلی محترمانه آرش اعلایی از اینترنشنال» و واکنش او + ویدیو
  • نخست‌وزیر قطر در گفتگو با تاکر کارلسن: خلیج‌فارس آلوده شود، سه روز بیشتر زنده نمی‌مانیم
  • پنهان کردن تسلیحات و پرتابگر‌های موشک (لانچر) در جاده‌ها و تونل‌های بین شهری
  • وقتی شرکت های تولید کننده مواد غذایی در روز روشن به شما دروغ می گویند - تصویری
  • دوران محمدرضا شاهی؛ فاجعه‌ ۵۷ (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتاد و نهم
  • +245پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +189پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +172شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +162نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +129روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +122مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115شاهزاده رضا پهلوی: برای دوران گذار به نیروهای درون حاکمیتی نیاز داریم
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز