نبش قبر مدیر شرکت به درخواست پدرش برای حل معمای جنایی

چند روز قبل مرد میانسالی به دادسرای امور جنایی تهران رفت و ضمن شکایت از همسر صیغه‌ای پسرش، مدعی شد او عامل مرگ فرزندش بوده است.

شاکی در ادامه به بازپرس محمدتقی شعبانی، گفت: پسرم کوروش مدیر شرکت واردات و صادرات بود و وضع مالی خوبی داشت و به تنهایی در خانه‌ای در شمال تهران زندگی می‌کرد. تا اینکه پسرم فتانه منشی شرکتش را به عقد موقت خود درآورد. چند وقت بعد با تماس دوستان پسرم متوجه شدم که حال کوروش بد شده و او را به بیمارستان منتقل کرده‌اند. همان موقع خودم را به بیمارستان رساندم و او را دیدم. اما در نهایت ناباوری پس از چند روز بستری بودن فوت کرد. البته فتانه به پزشکان گفته که کوروش به علت کرونا فوت کرده است.

درخواست مهریه و تجویز داروهای ممنوعه

شاکی در ادامه افزود: آن روز پس از اینکه به بیمارستان رفتم فکر نمی‌کردم کوروش مشکل جدی داشته باشد به همین خاطر پس از رفتن از بیمارستان درگیر کارهایم بودم که باز هم از طریق یکی از دوستان پسرم در جریان فوت او و مراسم ختمش قرار گرفتم. پس از آن  سراغ دوست کوروش رفتم و او درباره جزئیات فوت پسرم گفت که چند روز قبل از ماجرا به خانه کوروش رفتم و دیدم کوروش بی‌حال و نیمه‌هوش است که بلافاصله او را به بیمارستان رساندم. در میانه راه کوروش عنوان کرد پس از اینکه کرونا گرفتم و بهبود پیدا کردم به لحاظ روحی و جسمی مشکلاتی برایم به وجود آمد که فتانه، با دعوت یکی از دوستانش به نام فرهاد که ظاهراً پزشک بوده داروهایی را برایم تجویز کردند که حالم بدتر شد و فکر می‌کنم آن داروها تعمدی به من خورانده شده و آنها، نقشه قتلم را کشیده بودند.

پدر کوروش ادامه داد: با شنیدن این موضوع به فتانه مشکوک شدم و این شک زمانی بیشتر شد که فتانه روز هفتم پسرم به سراغم آمد و از من درخواست مهریه و ارث کرد. از طرفی وقتی وارد خانه پسرم شدم، متوجه شدم  دلار، طلا و پول‌هایی که داخل خانه‌اش بوده نیز به سرقت رفته است. همه این موارد باعث شد که من بیشتر به او مشکوک شوم و احتمال بدهم پسرم به قتل رسیده است.

با شکایت مرد میانسال و به دستور بازپرس پرونده تحقیقات در این خصوص آغاز شد. در بررسی‌های اولیه بازپرس جنایی پایتخت، دستور استعلام داروهایی را صادر کرد که دکتر دوست فتانه برای کوروش تجویز کرده بود که بررسی‌ها از سوی پزشکان متخصص مشخص کرد که مدت‌هاست تجویز آن داروها ممنوع شده است، چرا که مصرف آنها باعث ایست قلبی و در نهایت کما برای مصرف‌کننده داروها می‌شود.

این در حالی بود که در بررسی شماره حساب شرکت و فتانه، مشخص شد که مدتی است همه پول‌های واریزی شرکت به حساب خانم منشی واریز شده است. با کنار هم قرار دادن تکه‌های پازلی که در تحقیقات قضایی و پلیسی به دست آمده بود و همچنین اظهارات پدر کوروش و تحقیق از دوست متوفی، فرضیه جنایت علیه مدیر شرکت قوت گرفت، اما از آنجا که این احتمال با نظریه پزشکی قانونی تأیید یا رد می‌شد و از سویی جسد برای مشخص شدن علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل نشده بود، بازپرس شعبه دهم دادسرای امور جنایی پایتخت دستور نبش قبر را صادر کرد تا با نبش قبر کوروش و انجام معاینات متخصصان پزشکی قانونی علت اصلی مرگ مرد جوان برملا شود.

همچنین بازپرس جنایی دستور احضار همسر صیغه‌ای کوروش و تحقیق از او در رابطه با اظهارات متوفی قبل از مرگش را نیز صادر کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +354شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +270شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +258شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +208رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +175پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +157پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +155علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد
  • +129استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای