قتل مرد جوان و پسر ۸ ساله اش بخاطر اختلافات مالی و سرقت پول

مردی که متهم است با همکاری فردی دیگر پدر و پسری را با انگیزه سرقت و اختلاف مالی به قتل رسانده و اجسادشان را به آتش کشانده، در دادگاه کیفری استان گلستان پای میز محاکمه می‌رود.

تحقیقات درباره این پرونده از آبان‌ماه و پس از آن آغاز شد که اهالی روستایی در گرگان خبر دادند دو جسد سوخته را در جاده‌ای خارج از روستا یافته‌اند.


وقتی مأموران به محل حادثه رفتند، مشاهده کردند قربانیان مردی جوان و پسری خردسال هستند که به‌شدت سوخته‌اند و اجساد قابل شناسایی نیست. آثار موجود در صحنه نشان می‌داد این دو نفر در محلی دیگر کشته و سپس به آنجا منتقل شده‌اند.

در محل کشف جسد‌ها رد خون وجود داشت که مأموران با دنبال‌کردن این رد به محلی رسیدند که قتل در آنجا رخ داده بود. به‌این‌ترتیب اولین سرنخ‌ها در پرونده به دست آمد و در ادامه مشخص شد مقتول جوان مردی ساکن استان مازندران است که در گرگان دامداری داشت و به صورت مرتب برای سرکشی به این شهر می‌آمد.

مقتول دوم نیز پسر هشت‌ساله او بود. مأموران در ابتدا چند مظنون را درباره این جنایت هولناک دستگیر کردند؛ اما هنوز راز این قتل‌ها فاش نشده بود تا اینکه بالاخره سرنخ‌ها و مدارک قاطعی به دست آمد که هویت دو مرد شرکت‌کننده در جنایت را فاش می‌کرد.

مأموران برای دستگیری قاتلان وارد عمل شدند. یکی از این متهمان که ساکن روستایی در حوالی گرگان بود، وقتی خود را در حلقه محاصره پلیس دید، دست به سلاح برد؛ اما پیش از آنکه بتواند راه فرار خودش را باز کند، با سرعت عمل پلیس به دام افتاد و مأموران در ادامه موفق شدند متهم دوم را نیز بازداشت کنند.

این افراد بعد از انتقال به پلیس آگاهی تحت بازجویی قرار گرفتند و به جرم‌شان اقرار کردند. متهم اصلی گفت: من با مقتول اختلاف مالی داشتم. از طرفی می‌دانستم او مرتب از شهر محل سکونتش به گرگان می‌آید تا به دامداری سر بزند و اوضاع را بررسی کند. مطمئن بودم او هر بار که به گرگان می‌آید، مبلغ زیادی پول به همراه دارد.

در نهایت نقشه قتل را طراحی و با همدستی دوستم آن را اجرا کردیم. ما این مرد و پسر هشت‌ساله‌اش را که آن روز همراه او بود به قتل رساندیم. پول‌ها را سرقت کردیم و بعد اجساد را با ماشین به محل دیگری انتقال دادیم و به آتش کشیدیم.

ما مدارک شناسایی مقتولان را نیز برداشتیم تا شناسایی نشوند و پلیس نتواند ردی از ما به دست بیاورد؛ اما عاقبت دستگیر شدیم. متهم دوم نیز به همدستی در این جنایت اقرار کرد و سپس متهمان به بازسازی صحنه جرم پرداختند.

در‌حالی‌که متهمان در بازداشت به سر می‌برند، محمد اسپانلو، دادستان گرگان، دیروز خبر داد: این پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه‌های کیفری یک استان گلستان ارسال شد. او گفت: در این پرونده برای یک نفر به اتهام مباشرت در قتل عمدی و یک نفر دیگر به اتهام معاونت در قتل عمدی کیفرخواست صادر شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +356شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +272شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +260شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +209رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +175پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +157پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +156علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +130استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد