روزانه ده دقیقه ورزش شما را از اجتمال هزاران مرگ نجات میدهد

صدای آمریکا :یک پژوهش جدید نشان داده است اگر بزرگسالان بالای ۴۰ سال روزانه ۱۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط تا شدید را به برنامه‌های معمول خود اضافه کنند، می‌توان سالانه از بیش از ۱۱۰ هزار مرگ در آمریکا جلوگیری کرد.

این پژوهش که نتایج آن در ماهنامه طب داخلی مجله «انجمن پزشکی آمریکا» (جاما) منتشر شده است تأکید می‌کند که ورزش ۲۰ یا ۳۰ دقیقه‌ای می‌تواند منجر به نجات جان افراد بیشتری شود.


به گزارش شبکه خبری «سی‌ان‌ان»، این مطالعه از داده‌های ثبت شده «بررسی ملی سلامت و تغذیه» برای افراد ۶ سال به بالا بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ بهره برده است. پژوهشگران، میزان فعالیت جسمانی ۵ هزار شرکت‌کننده ۴۰ تا ۸۵ ساله را بررسی کرده و میزان مرگ و میر را تا پایان سال ۲۰۱۵ رصد کردند.

پیتر کاتزمرزیک، متخصص چاقی کودکان و مدیر اجرایی جمعیت و علوم بهداشت عمومی در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، می‌گوید روش مورد استفاده برای انجام این مطالعه دقیق بود.

او گفت هر چند شمار مرگ‌های پیشگیری شده تخمینی است اما رویکرد این پژوهش معتبر است به دلیل اینکه آزمایش دنیای واقعی و دستکاری در میزان فعالیت افراد و بررسی نتایج بلندمدت آن مانند مرگ «غیرممکن» است.

پژوهشگران تأکید کرده‌اند که این مطالعه بر روی مزایای ورزش در سطح جمعیت و نه بر روی اشخاص تمرکز دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +264رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +214تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +186شاهزاده رضا پهلوی: جانشین خامنه‌ای چه مجتبی باشد چه حسن، فاقد مشروعیت است
  • +169لحظه اصابت موشک به محل جلسه طلاب و نیروهای جهادی
  • +148ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +146وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +142نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +139مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید