بیل گیتس: همه‌گیری‌های بدتر از کرونا در راه است

بنیاد بیل و ملیندا گیتس و خیریه زیست‌‌پزشکی ولکام تراست بریتانیا متعهد شدند هرکدام ۱۵۰ میلیون دلار برای رویارویی با همه‌گیری‌های آینده کمک کنند‌ـ ایندیپندنت فارسی :در گیرودار افزایش شمار مبتلایان به کووید‌ـ۱۹ در اثر شیوع سویه اومیکرون در سراسر جهان، بیل گیتس درباره وقوع همه‌گیری‌هایی بدتر از همه‌گیری کنونی هشدار داد.

او این سخنان را در حالی مطرح کرد که بنیاد بیل و ملیندا گیتس و خیریه زیست‌‌پزشکی ولکام تراست (Wellcome Trust) بریتانیا روز سه‌شنبه متعهد شدند هرکدام مبلغ ۱۵۰ میلیون دلار (۱۰۹ هزار و ۹۹۵ پوند) به ائتلاف آمادگی نوآورانه برای همه‌گیری‌ها (CEPI) برای مبارزه با کووید و آمادگی برای رویارویی با همه‌گیری‌های آینده کمک کنند.


اتحادیه جهانی سی‌ایی‌پی‌آی پنج سال پیش در دوره همه‌گیری ابولا با همکاری چند شرکت پایه‌گذاری شد. این اتحادیه یکی از نهادهای مدیریت کوواکس است، برنامه‌ای ابتکاری برای توزیع واکسن کووید در کشورهای درحال‌توسعه جهان.

سی‌ای‌پی‌آی حامی مالی ۱۴ پروژه تولید واکسن ازجمله آسترازنکا، مدرنا و نوواواکس نیز است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آقای گیتس گفت: «این واکسن‌ها تحول بزرگی ایجاد کرد، جان بسیاری را نجات داد و خیلی هم سریع به بازار آمد.»

او افزود: «اما وضعیت پیچیده‌ای است... زیرا نتوانستیم همان مقدار واکسن را با سرعت دلخواهمان به کشورهای درحال‌توسعه برسانیم.»

آقای گیتس از دولت‌ها خواست میلیاردها دلار کمک کنند تا از وقوع همه‌گیری‌های بعدی که ممکن است موجب مرگ‌ومیر بسیار بیشتری نسبت به همه‌گیری کووید شوند، جلوگیری شود.

او در ادامه افزود بار حذف نابرابری‌‌ها در حوزه واکسن بر دوش نیکوکاران و دولت‌های ثروتمند بود و از دولت‌ها خواست بیشتر کمک کنند.

او گفت: «پول‌های در معرض خطر بود که انجام آزمایش‌ها را میسر کرد تا منفعت بزرگی نصیب جهانیان شود. اکنون همگی خیلی باهوش/ تر شده‌ایم و برای آینده به ظرفیت بیشتری نیاز داریم.»

روزنامه فایننشال تایمز به نقل از آقای گیتس نوشت: «وقتی از هزینه میلیاردها صحبت می‌کنیم برای صرفه‌جویی در... تریلیون‌ها [دلار] خسارت اقتصادی و نجات جان ده‌ها میلیارد نفر... است. این سیاست بیمه‌ای بسیار مطلوبی است.»

جرمی فِرار، مدیر موسسه ولکام، در نشستی مطبوعاتی اعلام کرد: «واکنشی به‌راستی جهانی» لازم بود و از دولت‌ها خواست کمک‌هایشان را افزایش دهند.

ریچارد هچت، مدیرعامل سی‌ایی‌پی‌آی هم گفت شیوع سویه اومیکرون «در دو ماه گذشته نمونه‌ای است که نشان می‌دهد باید برای مقابله با تهدیدهای آینده سریع و گسترده عمل کنیم».
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
Realman - کالیفرنیا ، ایالات متحده امریکا

خودشون دارن روی ویروس جدید کار میکنن
جمعه ۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۱:۲۸
۵۴
ernakola - تهران، ایران

من نمی دونم چرا در مورد هر موضوعی هر کسی می تونه نظر بده؟ !!. آیا ایشان تحصیلات و تجربه حتی در حد یک تکنسین داروسازی داشته؟ آیا ایشان تحصیلات در زمینه پزشکی و بیماری های عفونی واگیر دار داشته؟ مسلما خیر و چون رسانه های تبلیغاتی در اختیارش هست در این موضوع ورود پیدا می کنه تا جلب توجه بکنه....
جمعه ۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۱:۳۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.