یک زن چینی در ماه هشتم بارداری مجوز ورود به بیمارستان را نیافت و جلوی در بیمارستان سقط کرد
رأی دهید
به گفته این رسانهها۷ از ورود این زن باردار به داخل بیمارستان «گواژین» بدلیل اینکه فاقد تست کووید زیر ۴۸ ساعت بوده جلوگیری شد و این زن دستکم برای مدت ۲ ساعت جلوی در بیمارستان سرگردان بود. عکسی از وی نشسته بر روی یک چهار پایه پلاستیکی در حالی که لکههای بزرگ خون زیر پاهای او دیده می شود، خبر ساز شده بود.
خواهر زاده این زن که خبر را در شبکههای اجتماعی گذاشته بود میگوید وی تست کووید داشت ولی فقط چند ساعت از اعتبار آن گذشته بوده است. البته این پیام بعدا از شبکههای اجتماعی چین حذف شد.
شهرداری شیان از تنبیه مدیر بیمارستان و مسئول مستقیم بخش خبر داده است. ظاهرا مسئول اورژانس و فوریتهای پزشکی شهر هم اخطار دریافت کردهاند. اتخاذ تدابیر تنبیهی با این کیفیت در کشوری که عمدتا مسئولان خود را بخاطر اهمال در سختگیریهای کرونایی مجازات کرده معمول نیست. از روز چهارشنبه حتی دسترسی سریع به بیمارستان ها بویژه برای زنان باردار و بیماران خاص فراهم شده است.
البته ظاهرا مورد این زن باردار تنها دلیل این تصمیات جدید نبوده است. یکی دیگر از ساکنان این شهر هم پنجشنبه در شبکههای اجتماعی نوشت پدرش سه روز پیش و بعد از آنکه چندین بیمارستان از پذیرش او بدلیل محدودیتهای کرونایی امتناع کرده بودند، دچار حمله قلبی شده است. او در این پست خود نوشته بود برای رفتن از یک بیمارستان به بیمارستان دیگر مجبور شده ۸ ساعت رانندگی کند در حالی که پدر ۶۱ سالهاش از درد قفسه سینه بخود میپیچید. در نهایت پزشکان بعد از بستری شدن او در بیمارستان میگویند دیر شده و اگر تا دو ساعت بعد از بروز نشانههای حمله کار درمان شروع میشد احتمال نجات او وجود داشت.
چین که همهیگیری کووید از آنجا آغاز شده با اتخاذ تدابیر بسیار سختگیرانهای نظیر قرنطینه، تست، ردیابی الکترونیکی، بستن مرزها، واکسیناسیون و اجرای سیاست «بدون کووید» سعی کرده از رشد همهگیزی در خاکش جلوگیری کند. نگرانی دو چندان پکن با توجه به میزبانی بازیهای المپیک زمستانی موجب شده تا به هر قیمتی رشد تصاعدی موارد ابتلا مهار شود.