پژوهش‌های تازه: مصرف ویاگرا و جراحی آب‌مروارید ممکن است خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد

آرشیوصدای آمریکا :نتایج یک پژوهش که روز دوشنبه در نشریه علمی «نیچر ایجینگ» منتشر شد، نشان می‌دهد که استفاده از داروی «ویاگرا» ممکن است به پیشگیری و یا بهبود علائم بیماری آلزایمر کمک کند.

در تجزیه و تحلیل داده‌های بیش از ۷ میلیون بیمار، سیلدنافیل، داروی مربوط به برطرف کردن یکی از مشکلات جنسی آقایان که عمدتا با نام تجاری ویاگرا شناخته می‌شود و برای رفع فشار خون بالا در شریان‌های ریه نیز استفاده می‌شود، ظاهرا در مقایسه با سایر داروها خطر شایع‌ترین شکل زوال عقل را تا ۶۹ درصد کاهش می‌دهد.


به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، تحقیق جداگانه‌ای هم که روز دوشنبه در «جاما اینترنال مدیسن» نیز منتشر شد، نشان می‌دهد که جراحی آب مروارید ممکن است خطر ابتلا به انواع زوال عقل از جمله آلزایمر را کاهش دهد، چرا که شاید دلیل آن به گفته پژوهشگران این باشد که افراد می‌توانند به طور مستقل به فعالیت‌ بدنی و ذهنی ادامه دهند.

برای پیشگیری و درمان آلزایمر دارویی وجود ندارد و نتایج این پژوهش‌ها تا حدی امیدوارکننده است. با این حال، به گفته پژوهشگران نتایج این تحقیقات به بررسی‌های بیشتری نیاز دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نیروهای خامنه‌ای در عراق به دنبال امان‌نامه اسرائیل
  • واکنش‌های گسترده تمامی ایرانیان از قشرهای مختلف به درگذشت بهرام بیضایی
  • کنایه شاکر بوری به عباس عراقچی: عباس از طرف خودت حرف بزن، ما زیر تحریم‌ها داریم جر می‌خوریم
  • سیاتل به اعتراض ایران و مصر پاسخ داد: به فرهنگ ما احترام بگذارید؛ «جشن افتخار» لغو نمی‌شود
  • بازدارندگیِ واژگون‌شده: چرا توان موشکی جمهوری اسلامی به محرک جنگ بدل شده است
  • صدای شروین خط قرمز بود، صدای نانسی مجاز؟ | دوگانه عجیب موسیقی در پسر دلفینی ۲
  • بهرام بیضایی؛ «ما به تهران نمی‌رسیم، ما همگی می‌میریم»
  • ژنرال اسرائیلی: حمایت آمریکا از حمله دوباره اسرائیل به ایران محدود است؛ جنگ می‌تواند فاجعه‌بار باشد
  • روسیه برای نخستین بار پس از جنگ سرد، موشک‌های فراصوت با قابلیت هسته‌‌ای را خارج از خاک خود مستقر کرد
  • نانسی عجرم تیتراژ عربی و شروین حاجی‌پور تیتراژ فارسی انیمیشن ایرانی «پسر دلفینی ۲» را می‌خوانند