وایکینگ ها ۴۷۱ سال زودتر از کریستف کلمب به آمریکا رسیدند

لنس او مِدُز یک محوطه میراث جهانی یونسکو در نوک شمالی نیوفاندلند استبی بی سی :یک مطالعه تازه حاکیست که وایکینگ ها دقیقا هزار سال پیش در آمریکای شمالی سکونتگاهی داشتند که قرن ها پیش از ورود کریستف کلمب به آمریکا بوده است.

دانشمندان می گویند با کمک یک تکنیک جدید تاریخ‌گذاری که حلقه های گاهشمار تنه درختان را تحلیل می کند، شواهدی از اشغال یک محوطه شناخته شده توسط وایکینگ ها در سال ۱۰۲۱ بعد از میلاد یافته اند. این محوطه در نیوفاندلند کانادا قرار دارد.


کریستف کلمب در سال ۱۴۹۲ به "دنیای جدید" رسید، اما از دیرباز معلوم بود که اروپایی ها پیش از او هم به آمریکا رفته بودند.

اما این اولین بار است که محققان تاریخ دقیقی را برای این رویداد مطرح می کنند.

دانشمندان در نشریه علمی "نیچر" نوشتند که حلقه های سه قطعه چوب در سکونتگاه "نُرس" در "لنس او مِدُز" را تحلیل کرده اند.

آنها گفتند که با استفاده از سیگنال رادیوکربن جوی که ناشی از طوفان های خورشیدی است توانستند "سال دقیق قطع شدن این درخت ها را پیدا کنند."

دانشمندان می گویند از قبل می دانستند که این نوع طوفان خورشیدی - انفجار عظیم پرتوهای خورشیدی که به زمین می رسد - در سال ۹۹۲ بعد از میلاد اتفاق افتاده بود.

این به آنها امکان داد قدمت این اردوگاه را با دقتی بیش از تخمین های قبلی که حدود هزار سال بود تعیین کنند.

نویسندگان این مطالعه نوشتند که "ارتباط این قطعات با اردوگاه نُرس بر تحقیقات دقیقی که قبلا توسط سازمان پارک های کانادا انجام شده بود استوار است."

آنها گفتند که شواهد روشنی از برش خوردن این قطعات چوبی با ابزارهای فلزی وجود دارد و اضافه کردند که لنس او مِدُز پایگاهی بود که وایکینگ ها از آن برای اکتشاف نواحی اطراف استفاده می کردند.

نویسندگان می گویند که این کشف می تواند مبنایی قطعی برای تحقیقات آینده درباره پیامدهای اولیه این نوع سفرها از جمله انتقال دانش و آمیزش جنسی میان اقوم اروپا و آمریکا باشد.

دکتر کالین بِیتی، متخصص وایکینگ ها که با موسسه مطالعات شمالی در اسکاتلند کار می کند، می گوید که این مطالعه لزوما نمی گوید که وایکینگ ها در سال هزار میلادی در آن اردوگاه حضور نداشتند.

او می گوید: "این مطالعه اشاره می کند که این سکونتگاه که برای مدت زیادی مسکون نبود در حدود سال ۱۰۲۱ فعال بود، زمانی که ساکنان آن روی این چوب ها کار کردند که احتمالا برای تعمیر ساختمان یا کشتی بوده است."

"من به عنوان یک باستان شناس، ممکن است آن را یک مرحله از اسکان تلقی کنم، نه لزوما اولین یا آخرین اسکان."

لنس او مِدُز یک محوطه میراث جهانی یونسکو در نوک شمالی نیوفاندلند است که اولین و تنها محوطه ایجاد شده توسط وایکینگ ها در آمریکای شمالی شناخته می شود. این قدیمی ترین نشانه سکونت اروپایی ها در آمریکاست.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +376اخراج دکتر «لیلا عباسی» از بیمارستانی در نیویورک به دلیل انتشار پُست هایی در حمایت از حماس و حزب‌الله
  • +272کاریکاتور « فرار خامنه‌ای» که صفحه رسمی وزارت خارجه اسرائیل به زبان فارسی منتشر کرد
  • +195«متحصنین حجاب» روبروی مجلس: نیروی انتظامی ما را کتک زد و وسط بیابان رها کرد
  • +193ناخدا صمدی: از دربار دستور می‌دادند یگان‌ها برای کنترل اغتشاشات فشنگ جنگی همراه نداشته باشند
  • +190بازخوانی سخنان محمدرضا شاه در جشن‌های ۲۵۰۰ ساله توسط یک دختر نوجوان در پاسارگاد
  • +180تجمع اعتراضی در لندن با شرکت ایرانی‌ها و اسرائیلی‌ها
  • +173وزیر علم و فناوری اسرائیل: به‌جای سال آینده در اورشلیمِ آباد می‌گویم سال آینده در تهران
  • +162اعتراض متفاوت یک افسر نیروی انتظامی به فقر اقتصادی
  • +158میلیاردر و کارآفرین ایرانی-آمریکایی تمام هزینه‌های درمان «مرد درختی» ایران را تقبل کرد
  • +155فریاد مرد غزه ای علیه حماس و سپاه قدس: لعنت بهت قاسم سلیمانی/خانه ما الان کجاست؟!