این خانه متحرک با انرژی خورشیدی نیازی به شارژ یا سوخت‌گیری ندارد

 دانشجویان در کنار خانه متحرک «استلا ویتا» یورونیوز :یک خانه متحرک که کاملا با انرژی خورشید کار می‌کند این هفته هزاران کیلومتر را در سراسر اروپا طی خواهد کرد.

این خانه متحرک با شروع سفری از هلند به سمت جنوب اسپانیا می‌رود و دانشجویانی را که ایده این سفر را در سر داشتند همراه خواهد داشت.


این وسیله نقلیه می‌تواند انرژی خورشیدی کافی برای حرکت در مسافت ۷۳۰ کیلومتر را در یک روز آفتابی تولید کند. این وسیله از سوی تیم خورشیدی آیندهوون «استلا ویتا» نامگذاری شده است.

کیل ریونبرگ، مدیر گروه «تیم خورشیدی آیندهوون» با رونمایی از خودرو به سالنی پر از دانشجو می‌رود و می‌گوید که آن‌ها نسل آینده هستند و می‌توانند انتقال به آینده‌ای پایدارتر را تشویق و تسریع کنند.

«تیم خورشیدی آیندهوون» در طول مسیر در شهرها توقف می‌کند، برنامه‌هایی را برگزار می‌کند و از رهگذران دعوت می‌کند تا نحوه عملکرد استلا ویتا را ببینند.
یک خانه متحرک خودکفا
دانشجویان می‌گویند که بدون هیچ گونه نقطه شارژ خارجی یا نیاز به سوخت، پنل‌های خورشیدی خودرو می‌توانند هر آنچه که داخل خودرو (خانه متحرک) است شارژ کنند.
خودروی «استلا ویتا»از سوی دیگر طبق گفته کوین اسمولنارس، مدیر امور مالی این شرکت، خانه متحرک از نظر انرژی کاملا خودکفا است.

وی گفت: «از طریق صفحات خورشیدی روی سقف، این وسیله نیازی به ایستگاه‌های شارژ ندارد. این وسیله انرژی خورشیدی کافی برای رانندگی، دوش گرفتن، تماشای تلویزیون، شارژر لپ تاپ و تهیه قهوه را تولید می‌کند.»
خانه‌های متحرک «استلا ویتا»این وسیله به گونه‌ای طراحی شده است تا وقتی که در جایی توقف می‌کند بتواند فضای داخلی خود را برای دوش گرفتن، آشپزخانه و محل خواب گسترش دهد.

این وسیله هنوز مجهز به تمام ویژگی‌های لازم در حوزه ایمنی برای سفر در جاده‌ها نیست اما بسیاری از کارشناسان «استلا ویتا» را به‌عنوان یک آزمایش جالب برای فناوری‌های آینده توصیف کرده‌اند.

فرانک لمبرت، سردبیر الکترک (Electreck) می‌نویسد: «ما می‌دانیم که انرژی خورشید در وسایل نقلیه در حال حرکت ایده‌آل نیست اما یک سیستم قابل استفاده برای زمان توقف است که می‌تواند بسیار ارزشمند باشد.»
پنل های خورشیدی در حال تبدیل شدن به بخشی اساسی و آشنا برای خانه‌های متحرک و کاروان‌ها هستند اما فناوری‌ که بتواند انرژی لازم برای وسائط نقلیه سیار تجدیدپذیر را بطور کامل و مستقل تامین کند، هنوز در مراحل اولیه خود است.

دانشجویان ۱۹ سپتامبر سفر یک ماهه خود در اروپا را آغاز می‌کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +258سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +219شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +184شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +164روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +142پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +125ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +119سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده