تالاب انزلی دو روز است در آتش می‌سوزد

دویچه وله :خودروهای آتش‌نشانی به دلیل نیزار بودن محل آتش‌سوزی متوقف ماندند. وزارت دفاع اعلام کرده است یک فروند هلی‌کوپتر آب‌پاش به محل اعزام شده است.

محمد مهدی نوری آل‌آقا، رئیس مرکز کنترل و پشتیبانی اطفای حریق هوایی وزارت دفاع روز سه‌شنبه ۸ شهریور (۳۱ اوت) از ادامه آتش سوزی‌ها در نقاط مختلف کشور از جمله تالاب انزلی خبر داد.


به گفته این مقام مسئول، آتش‌سوزی تالاب انزلی عصر روز دوشنبه ۷ شهریور آغاز شده است.

رئیس کنترل و پشتیبانی اطفای حریق هوایی وزارت دفاع گفت: «این آتش‌سوزی در نقاطی از تالاب انزلی رخ داده که پوشش آن نیزار بوده و امکان تردد ماشین های آتش‌نشانی برای اطفای حریق زمینی وجود ندارد.»

با این حال او گفته است که با اطفای یک‌ مسیر تردد ممکن است یک راه باز شود تا ماشین های اطفا بتوانند وارد منطقه شوند.

 منطقه آتش گرفته جزو نواحی ساحلی بوده و به تالاب متصل می‌شود، اما به دلیل پوشش نیزاری حیوانات زیادی نیز در معرض خطر قرار دارند.

حدود ۱۰۰ آتش نشان از شهرستان های همجوار بندر انزلی برای مهار آتش در محل حضور دارند و دامنه آتش‌سوزی ممکن است تا۵۰ هکتار گسترش یابد.

نوری آل‌آقا گفته است یک فروند بالگرد مرکز بلافاصله پس از اطلاع یگان محیط زیست جهت اطفای حریق به محل اعزام شده است.

او افزود: «این بالگرد تا ساعت ۲۰ روز دوشنبه  اقدام به مهار آتش سوزی کرد، اما با تاریک شدن هوا امکان پرواز بالگرد وجود ندارد لذا با توجه به‌ احتمال تداوم آتش سوزی امروز (روز سه شنبه) نیز  بالگرد مجهز به بسکت اطفای حریق این مرکز در منطقه آماده ادامه عملیات خواهد بود.»

آتش‌سوزی‌ها در ایران پایانی ندارد و رسانه‌های ایران روزی نیست از یک آتش‌سوزی گزارش ندهند.

در اغلب گزارش‌های مربوط به آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع ایران از ضعف مدیریت، کمبود نیروی کارآزموده و آب‌پاش و هلی‌کوپتر برای مهار آتش سوزی گزارش شده است.

بسیاری از منتقدان می‌گویند مهار آتش در مناطق جنگلی طول می‌کشد و نهادهای مسئول نه گشت هوایی دارند و نه بالگرد و هواپیماهای آبپاش.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۳
AGENT0-0 - شفیلد، انگلستان

مگه از مرداب انزلی چیزی مونده که اتش بگیره.
‌سه شنبه ۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۰
۵۳
AGENT0-0 - شفیلد، انگلستان

چند وقت دیگه یکی از اقا .... میرن اونجا رو با ویلا سازی اباد میکنند. البته جیب خودشون را اباد میکنند.
‌سه شنبه ۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۲
۴۵
الفارد - وردینگ، انگلستان
کجای این مملکت نمی سوزد؟ الان چهل ساله که مملکت داره تو آتیش می سوزد؟ اگر فردا شنیدید که خزر یا خلیج فارس هم در آتش می سوزد نباید تعجب کرد! ولیکن اینها از برکات حکومت امام زمانی است! از برکات مقام عظما است !
‌سه شنبه ۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +128حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +110حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +104سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +103کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +78نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +73یوتیوبر آمریکایی در انگلستان: ۱۴مسجد فقط در یک محله در لندن؟ بریتانیا دیگر قابل شناسایی نیست
  • +70پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +69لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +67کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران