شمخانی، بایدن را به «تهدید غیرقانونی» ایران متهم کرد

رادیو فردا :دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در واکنش به هشدار رئیس جمهوری ایالات متحده که در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای به گزینه‌های دیگری متوسل خواهد شد، او را به تهدید غیرقانونی ایران متهم کرد.

علی شمخانی روز شنبه ۶ شهریور در توییتر نوشت: «تاکید بر استفاده از "گزینه‌های دیگر" علیه ایران، ضمن آنکه تهدید غیر قانونی یک کشور دیگر است، حق جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ‌گویی متقابل علیه "گزینه‌های در دسترس" را تثبیت می‌کند.»


جو بایدن روز جمعه در اولین دیدار خود با نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل، تاکید کرده بود که او برای مهار برنامه هسته‌ای ایران در وهله نخست دیپلماسی را آزمایش خواهد کرد، اما اگر مذاکرات شکست بخورد، او آماده بررسی گزینه‌های دیگر است.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آخرین گزارش خود عنوان کرده که ایران غلظت غنی‌سازی اورانیوم را تا درجه نزدیک به ساخت سلاح هسته‌ای افزایش داده، امری که تنش‌ها با غرب را افزایش داده است.

اروپا بر ادامه مذاکرات هسته‌ای که در پی انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران متوقف شده است، تاکید دارد. آمریکا نیز که در این مذاکرات به صورت غیرمستقیم حضور دارد، با اشاره به روی کار آمدن ابراهیم رئیسی هشدار داده که «اگر ایران با موضعی تندتر به مذاکرات برگردد، پر کردن فاصله‌ها سخت خواهد بود».

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، روز شنبه رویکرد دولت جو بایدن به برجام و مذاکرات هسته‌ای را شبیه رویکرد دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین ایالات متحده، دانست که واشینگتن را از توافق هسته‌ای خارج کرد.

هدف دولت دونالد ترامپ از لغو برجام و خروج از آن، فشار بر ایران و مذاکره بر سر برنامه موشکی و حضور ایران در منطقه بود که تهران به آن تن نداد و در نتیجه ایالات متحده تحریم‌های سنگینی را علیه آن به اجرا گذاشت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +321ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +241اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +183ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +161شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید