حمله استقلالی‌ها به همسر مهدی قائدی: تو برو پلنگ ایرانی!

مهدی قائدی و همسرشسایت رویداد 24 :ستاره معصومی ظاهرا بر خلاف دیگر استقلالی‌ها از رفتن مهدی قائدی به تیم عربی و قراردادش بسیار راضی است و عجیب اینکه با وجود خشم طرفداران استقلال او استوری‌ای از محبت‌های خیالی آنان می‌گذارد!

کاربران که از نبودن قائدی ناراحت هستند و همسر او را دلیلی بر این انتقال می‌دانند با خشم به او تاخته اند و یکی در جواب استوری معصومه که مهدی را افتخار ایرانی نام برده است نوشته تو برو پلنگ ایرانی!


مهدی قائدی به تیم عربی رفت. برخلاف طرفداران ناراضی و عصبانی ظاهرا همسر مهدی قائدی از رفتن او به تیم عربی و قرارداد چند ده میلیاردی اش بسیار خوشحال است! ستاره معصومی همسر مهدی قائدی است که کم کم دارد به یکی از شاخ‌های مجازی تبدیل می‌شود. همسر مهدی قائدی که فعالیت زیادی در شبکه‌های اجتماعی دارد متنی را به مناسبت انتقال مهدی قائدی به لیگ امارات منتشر کرده که سراپا در وصف او است.
 
مهدی قائدی مهاجم سابق تیم فوتبال استقلال با عقد قراردادی پنج ساله رسما به تیم شباب الاهلی امارات پیوست.
شباب الاهلی با انتشار ویدیویی در سایت رسمی این باشگاه، به طور رسمی از خرید خود رونمایی کرد.

مشخص شد قرارداد قائدی با باشگاه الاهلی به مدت پنج سال است که برای رضایتنامه این بازیکن مبلغ یک میلیون و ششصدهزار دلار به باشگاه استقلال پرداخت خواهد شد.

در این مذاکرات احمد مددی و شیخ عیسی معاون باشگاه شباب الاهلی حضور داشتند و بعد از سه روز مذاکره قرارداد این بازیکن را نهایی کردند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ناجیان بی‌دفاع؛ آتش‌نشانانی که برای حمایت از معترضان خود را سپر گلوله کردند
  • زندانی پیشین فرانسوی در ایران: سخاوتمندترین، مهمان‌نوازترین و مهربان‌ترین مردمی هستند که دیدم
  • جعفر پناهی در جشنواره برلین: مردم در ایران حتی نمی‌توانند سوگواری کنند
  • سپاه، پدافند هوایی و تاسیسات موشکی: اهداف احتمالی در حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
  • مهدی نصیری: مردم ایران و شاهزاده در پی استقرار پادشاهی مشروطه‌اند
  • گزارش کامل روزنامه «استرالیَن» از زندگی آزاد هانیه صفوی، دختر یحیی رحیم صفوی، فرمانده ارشد سپاه در استرالیا
  • دیپلماسی یا درگیری؟ کارشناسان: احتمال صلح یا جنگ بین ایران و آمریکا «برابر» است
  • شوخی با ترامپ؛ اگر ترامپ به جای آمریکا کشور دیگری از جمله ایران به دنیا می‌آمد اسمش و ظاهرش چطور بود؟
  • پیام کاخ سفید به مناسبت چهلم کشتار معترضان: رژیم ایران بداند که دونالد ترامپ به آنچه می‌گوید، متعهد است
  • نتانیاهو: اگر تهران حمله کند پاسخ ما غیرقابل تصور خواهد بود