پاری سن ژرمن از جذب لیونل مسی سود بسیار هنگفتی را به دست آورد

لیونل مسی (چپ) و نیمار در حال تمرین در اردوگاه آموزشی پاری سن ژرمن - ۲۲ مرداد ۱۴۰۰العربیه :لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی جهان فوتبال، هفته گذشته از بارسلونا جدا شد و با ثبت قراردادی سه ساله به «پی‌اس‌جی» پیوست. به گزارش رسانه‌های فرانسه، دستمزد خالص او‌ سالانه بالغ بر ۴۱ میلیون یورو خواهد بود که کمی بیش از دستمزد نیمار برزیلی در این تیم است.

اما در همان ۲۴ ساعت نخست حضور لیونل مسی در پاریس، نزدیک به یک میلیون یورو پیراهن جدید لیونل مسی در این باشگاه به فروش رسید. در زمان پیوستن نیمار برزیلی به «پی‌اس‌جی»، این باشگاه فرانسوی تنها در تابستان ۲۰۱۷ نزدیک به یک میلیون پیراهن با نام نیمار به فروش رساند. به باور کارشناسان با توجه به این که بهای هر پیراهن مسی ۱۶۵ تا ۱۸۰ یورو است، این مبلغ به سه برابر رقم نیمار خواهد رسید.


رسانه های فرانسه پیش از ورود مسی به پاریس، از شماره پیراهن مسی در تیم جدیدش خبر داده بودند. با رد پیشنهاد نیمار به مسی برای قبول پیراهن شماره ۱۰ او، و‌ اصرار خود مسی برای به تن کردن شماره ۳۰، این پیراهن فروش بی‌سابقه‌ای پیدا کرد. مسی در شروع فوتبالش در بارسا نیز شماره ۳۰ را به تن می‌کرد. این درحالی است که با شروع فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا در اواخر تابستان، هجوم طرفداران به فروشگاه ها برای خرید پیراهن او اغاز می‌شود.

فرو‌ش پوشاک ورزشی، تنها یکی از منابع سرشار درآمد مالی از برکت حضور مسی در این باشگاه است. در هفته اخیر، بیش از ۲۴۹ میلیون طرفدار و ‌دنبال کننده مسی در شبکه‌های مجازی به شبکه‌های اجتماعی باشگاه جدید او «پی‌اس‌جی» سرازیر شدند و حق پخش تلویزیونی نیاز به بازنگری پیدا کرد.

شرکت آمازون پرایم که در خرداد امسال حق پخش تلویزیونی لیگ فوتبال فرانسه را با کسری از قیمت اولیه بار دیگر دریافت کرد، با حضور مسی به یکی از پر بیننده‌تربن شبکه‌های تلویزیونی تبدیل خواهد شد. ناصر الخلیفی، رئیس و‌ مالک قطری باشگاه پی‌اس‌جی، از دریافت پیشنهادهای بسیار زیاد از شرکای تجاری جدید و تماس شرکت‌های سرمایه‌گذاری و‌ تبلیغاتی برای همکاری در طرح‌های مختلف، همچون ساخت یک ورزشگاه جدید برای این باشگاه، خبر داد.

به این ترتیب از شواهد چنین برمی‌آید که پردرآمدترین فوتبالیست جهان این باشگاه پاریسی را به سوی کسب عنوان پردرآمدترین باشگاه جهان سوق می‌دهد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
mehran_pahlavichi - لندن، انگلستان
فوتبال روز دنیا شده بیزینس اما در زمان کیروش ما همچنان خاطرات آبگوشت خوردن علی پروین و محمد مایلی کهن رو در شب قبل از مسابقه می شنیدیم.
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +258سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +226شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +192شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +164روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +148پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +125ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +121سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده