یورو۲۰۲۰؛ صعود شاگردان مانچینی با دو پیروزی دلچسب؛ ترکیه مقابل ولز وا داد

 پیروزی تیم ملی فوتبال ایتالیا مقابل سوئیس یورونیوز :تیم ملی ایتالیا چهارشنبه شب دومین پیروزی دلچسب و ارزشمند خود را در چارچوب رقابت‌های فوتبال یورو۲۰۲۰ مقابل سوئیس بدست آورد.

لاجوردی‌پوشان که به نظر می‌آید پس از غیبت در دور پیشین مسابقات جام جهانی، تحولی بزرگ را در سطح فوتبال ملی خود ایجاد کرده‌اند با دومین پیروزی متوالی مقتدرانه از گروه A مسابقات صعود کردند.


نخستین گل دیدار تماشایی ایتالیا و سوئیس در دقیقه ۲۶ توسط مانوئل لوکاتلی، هافبک ۲۳ ساله آتزوری و باشگاه ساسولو وارد دروازه تیم میهمان شد.

شاگردان روبرتو مانچینی نیمه نخست را با برتری یک بر صفر به رختکن رفتند و در نیمه دوم نیز ضمن افزودن چاشنی احتیاط به بازی خود در صدد دستیابی به گل اطمینان بخش دوم برای قطعی کردن پیروزی در این دیدار برآمدند.

تیم ملی ایتالیا که علاوه بر استحکام خط دفاعی، در طراحی حمله و به ویژه ضد حملات نیز بسیار خطرناک نشان می‌داد در دقیقه ۵۳ از روی پاس نیکلا بارلا بار دیگر توسط لوکاتلی به گل رسید.

آتزوری که پس از برد ۳ بر صفر مقابل ترکیه و ارائه یک بازی بی نقص تا اینجای کار بهترین تیم تورنمت لقب گرفته بود در دیدار مقابل سوئیس نیز نتیجه مشابهی را رقم زد و با گل دقیقه ۸۹ چیرو ایموبیله در نهایت ۳ بر صفر مقابل میهمان خود به برتری رسید.

تیم ملی ایتالیا با ۶ امتیاز از دو مسابقه ۶ گل زده و بدون گل خورده هم اکنون با اقتدار در صدر گروه A ایستاده‌اند.
دومین باخت ترکیه مقابل ولز رقم خورد
در دیگر دیدار این گروه تیم ملی ترکیه مقابل ملی‌پوشان ولزی قرار گرفتند و در نهایت نتیجه را با دو گل واگذار کردند.
برای تیم ملی ولز در این دیدار ابتدا آرون رمزی در دقیقه ۴۲ از روی پاس گرت بیل گلزنی کرد و گل دوم این تیم هم در دقیقه ۹۵ باز هم با پاس گرت بیل توسط کونور رابرتس وارد دروازه ترکیه شد.

بدین ترتیب ترکیه پس از باخت مقابل ایتالیا در دومین دیدار خود نیز شکست خورد تا عملا احتمال صعود این تیم از گروه A بسیار ضعیف شود.

گونش سرمربی تیم ملی فوتبال ترکیه پس از این دیدار ضمن ابراز نارضایتی از عملکرد شاگردانش گفت که با رویاهای بزرگ به این تورنمنت آمده بود و تیم تحت هدایتش پتانسیل لازم برای برتری مقابل ولز را داشت.

تیم ملی ولز نیز با این پیروزی ۴ امتیازی شد و پایین‌تر از ایتالیا در مکان دوم گروه A قرار گرفت.
پیروزی روسیه مقابل فنلاند
یک مسابقه دیگر روز چهارشنبه از گروه B رقابت‌ها برگزار شد که طی آن تیم ملی روسیه موفق شد با یک گل از سد تیم فنلاند بگذرد.

تنها گل این دیدرا را لکسی میرانچوک، هافبک ۲۵ ساله تیم ملی روسیه و باشگاه آتالانتای ایتالیا وارد دروازه فنلاند کرد.

با نتیجه‌ای که در این دیدار رقم خورد هم اکنون بلژیک با ۳ امتیاز از یک بازی در مکان نخست گروه B جای گرفته و تیم‌های فنلاند و روسیه هر کدام با همین تعداد امتیاز از دو بازی به ترتیب در مکان‌های دوم و سوم جای گرفته‌اند.

تیم ملی دانمارک، یکی از میزبان های مسابقات این گروه نیز بدون امتیاز از یک بازی انجام شده در مکان چهارم جدول گروه B قرار دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟