مهاجران اهل افغانستان و ۴ کشور دیگر حق تقاضای پناهندگی در یونان ندارند

العربیه :وزارت امور مهاجرت یونان دوشنبه 7 ژوئن (17 جوزا) اعلام کرد که از این پس، مهاجران افغانستان، سومالی، پاکستان، سوریه و بنگلادش که از ترکیه وارد یونان ‌شوند، حق تقاضای پناهندگی در این کشور را نخواهند داشت.

به گزارش «ای بی سی نیوز»، یونان اعلام کرد که ترکیه را به عنوان کشور سوم امن درجه بندی کرده است. نوتیس میتاراچی، وزیر امور مهاجرت یونان گفت که دیگر مهاجران پنج کشور افغانستان، پاکستان، سومالی، بنگلادش و سوریه که از ترکیه وارد یونان می‌شوند، تقاضای پناهندگی‌شان پذیرفته نخواهد شد.

میتاراچی ترکیه را به عنوان کشور سوم امن عنوان کرده و گفت: «این یک اقدام مهم در مبارزه علیه قاچاق انسان و فعالیت‌های جنایتکارانه آنان است.»

او با اشاره به توافقنامه میان ترکیه و اتحادیه اروپا که در مارس 2016 امضا شد، گفت: «اتحادیه اروپا ترکیه را به عنوان کشور امن اعلام کرده است.»

میتاراچی افزود، این اقدام همچنان ترکیه را مجبور به سرکوب مهاجرت غیرقانونی و شبکه‌های قاچاق خواهد کرد.

براساس این گزارش، مقامات یونانی همچنان اعلام کردند که آتن از ترکیه خواسته است که یک هزار و 453 مهاجر که در سال جاری (2021) از ترکیه وارد این کشور شدند را پس بگیرد.

گفتنی است که سال قبل تنش‌ها بین یونان و ترکیه بر سر مرزهای دریایی به طور بی‌پیشینه‌ای افزایش یافت. آتن آنکارا را به استفاده از مهاجران به عنوان یک «سلاح» متهم کرد.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه سال گذشته با باز کردن مرزهای کشور خود با یونان، به ده‌ها هزار پناهجو که خواستار رفتن به اروپا بودند اجازه داد که از خطوط مرزی عبور کنند و وارد یونان شوند. ورود تعدادی از این پناهجویان واکنش پلیس یونان و شهروندان بسیج شده یونانی را در پی داشت که باعث درگیری‌هایی با پناهجویان شد. وزارت خارجه ترکیه پس از آن اعلام کرد، تا زمانی که میان اتحادیه اروپا و آنکارا یک راه حل در مسایل مربوط به مهاجرت پیدا نشود، مرزهای کشورش را با یونان، کماکان باز نگه‌می‌دارد.

قابل ذکر است، براساس قراردادی که میان ترکیه و اتحادیه اروپا در سال 2016 امضا شد، ترکیه از مهاجرت غیرقانونی از این کشور به کشورهای عضو اتحادیه اروپا جلوگیری باید جلوگیری کند و براساس آن، پناهجویانی که از مسیر دریای اژه وارد یونان می‌شوند را می‌توان دوباره به ترکیه پس فرستاد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
دیارکو - قره تپه، آذربایجان
خدایا این چه قومی آفریدی که از سرباز تا خلبان و از جانی تا قاضی و از جوان تا پیر همه گدا و حقه باز هستند. بقول همسایه ایتالیایی...
‌سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۸
۴۹
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد

اروپا از دهه شصت هفتاد پذیرای پناهجویان از قاره های مختلف بوده ، ابتدا از ویتنام ، بعد شیلی و امریکای لاتین ، لبنانی ها ، بعد موج کردهای ترکیه و عراق ، سپس ایرانی ها با تمام اقوام ، به جرات میگویم که علیرغم تعدادی خلافکار از این طیف بزرگ در مجموع پناهجویان یا سیاسی، بخشا هنرمند ، نویسنده ، خبرنگار بودند و یا انسان‌هایی بودند که اروپا را فرصتی برای درس خواندن ، و یا کار فعالیت میدیدند ، دانشگاه های سوعد پر از از پناهجویان شد ، و در مجموع جامعه احترام به این مهاجران داشت ، اما در دو دهه گذشته با ورود پناهجویان افغان ، سومالی و بخشا لومپن ها و لات های حاشیه های کلان شهرها از ایران و نوجوانان خیابانی از مراکش داستان تغییر اساسی کرد ، خشونت ، لات بازی ، فروش اعتیاد کل سوعد را فرا گرفته ، خصوصا جوانان افغانی و نسل دوم سومالی ها تمام معادلات را بهم ریختند ، و این تازه آغاز کار است ،
‌سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۶:۱۰
۳۴
grizzly - برلین، آلمان
دلیل اصلی اینکه افراد خلافکار و قانون شکن به راحتی در کشورهای اروپایی مخصوصاً سوئد پذیرفته میشوند و به راحتی اقامت میگیرند این است که این افراد بهانه خوبی دست راسیست ها و هیتلریست ها میدهند و با بهانه اینکه مهاجران جنایتکار هستند، نژادپرست ها خودشان را توجیه کنند و در هر انتخاباتی با پیش کشیدن مسائل پناهندگان از مردمشان مشروعیت کسب میکنند و رأی میاورند
‌سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.