واکسیناسیون کووید ۱۹هیچکس را عقیم نمیکند
رأی دهید
به گزارش هلثلاین و به گفته کارشناسان انجمن باروری بریتانیا، این شایعات بر اساس این ترس است که پیامرسان mRNA در واکسن با حمله تصادفی به پروتئینی در جفت به نام syncytin-1، که ساختاری مشابه پروتئین سنبله ویروس کرونا دارد، باعث ناباروری میشود. با این حال، این ساختارها کاملاً متفاوت هستند و هیچ دلیلی وجود ندارد واکسن باعث ناباروری شود.
این متخصصان بر اساس مقالهای که در ژورنال پزشکی بریتانیا (BMJ) منتشر کردهاند، اضافه میکنند که حتی اهداکنندگان اسپرم و تخمک نیز باید علیه کووید ۱۹ واکسینه شوند. این امر در مورد زنان باردار در معرض خطر ابتلا به کووید ۱۹ نیز صادق است.
طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده (CDC)، عفونت کووید ۱۹ در دوران بارداری میتواند خطر بیماری شدید را افزایش دهد و منجر به افزایش تعداد بستری در بخش مراقبتهای ویژه و مرگ شود. کووید ۱۹ در دوران بارداری همچنین ممکن است خطر عوارض جانبی مانند تولد زودرس را افزایش دهد.
کالج متخصصان زنان و زایمان آمریکا (ACOG) نیز توصیه میکند که واکسن کووید ۱۹ علاوه بر زنان باردار، از زنان شیرده که دارای شرایط تزریق واکسن هستند، نباید دریغ شود.