توصیه انجمن ایمنی‌شناسی آلمان برای افزایش اثربخشی واکسن بریتانیایی آسترازنکا

دویچه وله :انجمن ایمنی‌شناسی آلمان در واکنش به برخی شک و تردیدها در مورد اثربخشی واکسن آسترازنکا در مقابله با ویروس کرونا توصیه کرده که چند ماه بعد از تزریق دومین دوز این واکسن، افراد واکسنی اضافی از یک شرکت دیگر دریافت کنند.

کارستن واتسل، دبیرکل انجمن ایمنی‌شناسی آلمان با توجه به بالا گرفتن تردیدها نسبت به کارایی واکسن شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا (واکسن آکسفورد) در مقابله با ویروس کرونا گفت، می‌توان بعد از تزریق دو دوز از این واکسن یک دوز از واکسنی دیگر (علیه کرونا) را نیز تزریق کرد.


به گزارش دویچلندفونک، واتسل به روزنامه "آٰگسبورگر آلگماینه" گفته است، می‌توان چند ماه بعد از تزریق دومین دوز از این واکسن، واکسن سوم از یک شرکت دیگر را نیز تجویز کرد.

به گفته او، حداکثر از چهارمین سه‌ماهه آخر سال جاری (از اکتبر به بعد) به اندازه کافی واکسن کرونا در دسترس قرار دارد که بتوان به این کار مبادرت کرد.
"کارایی واکسن آسترازنکا خوب است"
کارستن واتسل گفت، اگرچه کارایی واکسن آسترازنکا نسبت به سایر واکسن‌ها اندکی کم‌تر است اما باز هم قابلیت آن در مبارزه با کرونا "بسیار خوب" است.

واتسل در مورد عوارض جانبی واکسن آسترازنکا تأکید کرد، عوارض جانبی شدید این واکسن معمولا بعد از تزریق اولین دوز ظاهر می‌شود، در صورتی که در واکسن‌های دیگر، عوارض شدیدتر معمولا بعد از تزریق دوز دوم پدیدار می‌شود.

مؤسسه مرکزی مراقبت‌های پزشکی آلمان از این که تردیدهای موجود در مورد اثربخشی واکسن آسترازنکا برنامه واکسیناسیون در این کشور را باز هم چند هفته دیگر به عقب بیاندازد ابراز نگرانی کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۷
Nakamichi - لندن، انگلستان
نمیدونم‌ چه مرضی هست که وقتی واکسن خیلی بهتر و موثرتر فایزر و مادرنا وجود داره،از این واکسن نصفه نیمه و ضعیف آکسفورد استفاده بشه؟؟
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
۳۹
freeman65 - گوتنبرگ ، سوئد
[::Nakamichi - لندن، انگلستان::]. عزیز من مادرنا و فایزر تولید زیادی ندارند در حال حاضر .نمیشه که مردم بمیرند در انتظار این دو واکسن امریکایی
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
۶۴
zavareh - رودسر، ایران
در یک مقاله پزشکی معتبر که برگرفته از پژوهشهای خود کمپانی تولید کننده بود خواندم که واکسن آسترازنکا برای افراد بالای ۶۵ سال توصیه نمی شود.
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۷
۱۰۷
Nakamichi - لندن، انگلستان
[::freeman65 - گوتنبرگ ، سوئد::]. فایزر برای سال ۲۰۲۱ اعلام کرده ۲ میلیارد واکسن میتونه تولید کنه،این تولید محدود نیست،دوما اگه دولتهای اروپایی بخوان‌میتونن سر کیسه رو شل کنن و مثلا امتیاز تولید اون رو اجاره کنند یا سرمایه در اختیار فایزر بگذارن برای تولید چند برابر. واکسن آکسفورد رو انگلیس داره روش مانور تبلیغاتی میده که بگه ما هم مطرح هستیم و قیمتش هم فقط ۴ دلار هست در مقابل فایزر که حدود ۳۰ دلاره و برای دولت هم صرفه جویی پولی داره،هم میتونه از استرس و فشار سیاسی تهیه کردن فایزر شونه خالی کنه. درسته واکسن آکسفورد از هیچی بهتره،ولی تنها واکسن موجود که نیست ،و وقتی واکسنی ثابت شده روی نوع جهش یافته بی اثره و روی نوع اولیه هم اثر متوسط داره،باعث ایمنی و نرمال شدن شرایط نمیشه و باز هم حتی اگه ازش استفاده بشه باید با ترس و لرز زندگی کرد.
شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.