ظهور سویه جدیدی از کرونا در کالیفرنیا

العربیه :سویه جدید ویروس کرونا که در کالیفرنیا کشف شده و از نظر ژنتیکی با سویه بریتانیایی متفاوت است، به افزایش موارد ابتلا به کووید19 کمک کرده، اما تنها عامل آن نیست و به‌همان پروتکل‌های شناخته شده، نیاز دارد.

سویه جدید به‌طور اتفاقی و در حالی که پزشکان در حال انجام تحقیقات خود در مورد میزان شیوع سویه بریتانیایی در آمریکا بودند، کشف شد و پروتکل‌های معمول و میزان واکسیناسیون، بهترین راه حل است؛ به ویژه که بایدن رئیس جمهور آمریکا می کوشد در 100 روز نخست ریاست جمهوری خود، 100 میلیون نفر را واکسینه کند.


طبق گفته پزشکان، سویه کالیفرنیایی کرونا با سایر گونه‌های مشاهده شده مانند سویه‌های بریتانیایی ، آفریقایی و برزیلی متفاوت است.

این نسل کاملاً متفاوت بوده و از بخش دیگری از ساختارش، تکامل می‌یابد و در واقع از طریق 5 جهش مختلف، مورد شناسایی قرار می‌گیرد که رصد شده و حدود 40٪ موارد ابتلا در کالیفرنیای جنوبی در ژانویه را شامل گردید.

در ارتباط با سویه کالیفرنیایی، هیچ داده‌ای وجود ندارد که نشان دهد این نسل جهشی، خطرناک تر باشد اما به احتمال زیاد مسری‌تر است.

این سویه در 26 ایالت مختلف آمریکا در دیتا‌بیس، ظاهر شده است.

تاکنون، تمام داده‌های مربوط به سویه کالیفرنیایی، هیچ نشانه‌ای از اثربخشی کمتر واکسن ندارند، اما مطالعات بیشتری مورد نیاز است.

دانشمندان در کالیفرنیا بر این باورند که یک گونه محلی از ویروس کرونا در ایالت ایالات متحده وجود دارد که ممکن است عامل بزرگ افزایش شمار موارد ابتلا باشد که به شکل تصادفی هنگام جستجوی سویه جدید بریتانیایی، شناسایی شد؛ اگر چه چندین سویه جدید این ویرورس در سراسر جهان، کشف شده است.

شایان توجه است که این سویه جدید در حال گسترش در سراسر جهان است و 5 مورد ابتلا به آن در اسرائیل کشف شده که نشان می‌دهد ممکن است به جهان عرب نیز گسترش یابد.

مرکز «سدار سینای» که آزمایشگاه‌های آن یکی از آزمایشگاه‌هایی بود که سویه جدید را کشف کرد، در حال ادامه تحقیقات خود در راستای شناخت بیشتر درباره خطر این سویه و تازه‌ای مربوطه است. العربیه ضمن بازدید از این مرکز پزشکی با پزشک مسئول ملاقات کرده و از او در مورد پژوهش‌های جاری برای شناخت ماهیت سویه کالیفورنیا و احتمال جهانی شدن آن و شمار بیشتر مبتلایان پرسید.

بر اساس سرشماری روز شنبه 6 فوریه فرانس‌پرس مبتنی بر منابع رسمی، ویروس کرونا از زمان ظهور در چین در دسامبر 2019، باعث مرگ دست‌کم دو میلیون و 299 هزار و 637 نفر در جهان شده و بیش از 105 میلیون و 350 هزار و 590 نفر را مبتلا کرده است.

ایالات متحده هنوز هم آسیب‌دیده‌ترین کشورجهان از پاندمی کرونا است که پس از آن برزیل، مکزیک، هند و بریتانیا قرار دارند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
کاترین - لندن، انگلستان

ای خدااا بکش راحتمون کن دیگه، این چه بدبختیه که تمومی نداره هر روز هم به یک رنگ و شکل درمیاد؟
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۱
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

انسان هرگز نمی تواند بر نیروی طبیعت غلبه کند. طبیعت بطور دائمی در حال نوسازی هست و گونه های ضعیف تر گیاهی یا حیوانی و هم انسانی را از بین میبرد . در نبرد بین انسان و وایروس برنده وجود ندارد.
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۷
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
[::گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا::]. اینا طبیعت نیست و بازی آدمای حکومتها با طبیعته. من هیچوقت نمیتونم بپذیرم ویروس های کرونا از طبیعت هستن. طبیعت کثافت نداره. این ویروس و ماندگاریش از کثافت مغز آدماس.
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۶
۴۷
youssefbegloo - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
ای چین لعنتی!!!. ای چین لعنتی!!!. ای چین لعنتی!!!
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۲:۲۱
۶۶
بینوایان1 - دوسلدورف، آلمان
آقا این امام زمان بی سایه که هدایت کننده هم هست کجا تشریف دارند؟ آن الله هی که مواظب ماست تهش سوراخه
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.