فیلمبردار ویژه‌برنامه باشگاه پرسپولیس هم «به کما رفت»

 علی انصاریان و مهرداد میناوند دو چهره مطرح فوتبال در ایران که بر اثر کرونا جان باختندرادیو فردا :یک وب‌سایت خبری از به کما رفتن فیلمبردار ویژه‌برنامه‌ای خبر داد که مهرداد میناوند و علی انصاریان، دو چهره فوتبال ایران، پس از حضور در آن به دلیل ابتلا به کرونا جان باختند.

وب‌سایت شمانیوز این خبر را روز شنبه، ۱۸ بهمن‌ماه منتشر کرد، ولی هنوز جزئیات دیگری در این باره منتشر نشده است.


مهرداد میناوند و علی انصاریان، دو چهره مطرح فوتبال در ایران که روز ۲۲ دی‌ماه مهمان ویژه‌برنامه باشگاه پرسپولیس برای دربی بودند و مسابقه را در استودیوی این برنامه تماشا کردند، در روزهای گذشته جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادند.

وب‌سایت خبرآنلاین پیشتر نوشته بود که در جریان تماشای آن بازی ظاهرا پروتکل‌های بهداشتی به خوبی رعایت نشده و زمینه‌ساز انتقال بیماری شده است.

این وب‌سایت همچنین نوشته بود: «به نظر می‌رسد مهرداد پیش از برنامه کرونا داشته و در روزهای بعدی علائم اولیه خودش را نشان می‌دهد.»

حسین کرمانپور، مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی و پزشک اورژانس پس از درگذشت مهرداد میناوند در توییتی درباره احتمال ابتلا و حتی مرگ سایر چهره‌های شناخته‌شده به ویژه در حوزه فیلم و سریال هشدار داده بود.

آقای کرمانپور همچنین آورده بود: «مهرداد میناوند آخرین نخواهد بود، روی استودیوهای ضبط برنامه و تهیه فیلم و سریال نظارت چندانی نیست.»

او همچنین گفته بود که در چند برنامه‌ای که شرکت کرده است، علاوه بر نبود سیستم تهویه مناسب، عوامل برنامه پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کردند.

پیشتر علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با عملیلات کرونا در تهران اواسط آبان ماه از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان صدا و سیما درخواست کرده بود که با توجه به شیوع کرونا، هرچه سریع‌تر نسبت به توقف پروژه‌های سینمایی اقدام کنند؛ درخواستی که با واکنش تند برخی از هنرمندان و فیلمسازان روبه‌رو شد.

از زمان شیوع کرونا در ایران، شماری از چهره‌های مشهور سینمایی و ورزشی جان خود را از دست داده‌اند.

محسن باوی، خسرو سینایی، کامبوزیا پرتوی، چنگیز جلیلوند و اکبر عالمی از آن جمله‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Chokam - ری، ایران
احتمالا جهش پیدا کرده ،چون قبلا جوانها رو نمی کشت ،بیشتر پیرها رو و آنهم پیرمردها. پارسال. همان موقع ، انفولانزای اسپانیایی رو می گفتن که موقع جنگ اول که اینگونه بوده و آخرش جوانها رو کشته بود یعنی بعد جنگ اول ،
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
آیا بهتر نیست تا واکسیناسیون تمام دست اندرکاران ورزش حتی با واکسن روسی هرگونه مسابقه و تمرین را متوقف کنند؟
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲
۶۰
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

خود رژیم اینا رو کشته تا مردم مدتی سرگرم اینا باشن (کاری که دولت در مواقع مقتضی انجام میده) وگرنه چرا همسر مهرداد میناوند کرونا نگرفته و یا چرا مادر علی انصاریان مریض نشده؟!
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶
۱۰۹
Aryanboy - آرنیس، آلمان

کاش فیلم اون روز شوم را هم میزاشتین. واقعا هیچکس پروتوکلهارو رعایت نکرد در اون پشت صحنه برنامه. همه دورهم بدون ماسک قه قه میخندیدند و آب دهانشان ناخواسته به همدیگه میپاشید.
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
۱۰۳
یویوماما - خاش، ایران
تنها کسانی که جان سالم در آن میتینگ در بردند کسانی بودند که به طور صحیح یک یا دو ماسک زده بودند.و پروتکل ها را رعایت کرده بودند.جان وسلامت در حال حاضر بهترین سرمایه شماست مراقبش باشید.
یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +331شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +264روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +236اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +210شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +181بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +179شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +163نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +161نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • +155تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +152سه عضو سابق سپاه پاسداران در بحبوحه تشدید تنش‌ها با تهران از آمریکا اخراج شدند