ادامه اعتراض چهره‌های ورزشی به سیاست جمهوری اسلامی در تامین واکسن کرونا

اعتراض سهراب بختیاری‌زادهدویچه وله :موضع‌گیری سلبریتی‌های ورزش ایران پیرامون خرید نوع واکسن تائید شده کرونا ادامه دارد. از علی دایی گرفته تا وریا غفوری و سهراب بختیاری‌زاده، چهره‌های ورزشی ایران به سیاست خرید واکسن توسط حکومت ایران معترض هستند.

درگذشت مهرداد میناوند، ملی‌پوش سابق فوتبال ایران در سن ۴۵ سالگی و در پی ابتلا به بیماری کووید-۱۹و همچنین ادامه وضعیت وخیم سلامتی علی انصاریان، بازیکن پیشین تیم‌های پرسپولیس و استقلال ناشی ازابتلا به ویروس کرونا، صحنه ورزش ایران را عزادار و نگران کرده است.


همزمان وضعیت نامعلوم واکسن کرونای مورد تائید نهادهای جهانی بهداشت برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ باعث تشدید نگرانی‌ها و صدای اعتراضی سلبریتی‌های ورزشی ایران شده است.

این موج اعتراضات به ویژه پس از سخنرانی رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنه‌ای در روز ۱۹ ماه دی و اعلام دستور ممنوعیت خرید واکسن های آمریکایی و انگلیسی، ابعاد تازه ای به خود گرفته است.

علی دایی پس از خاکسپاری مهرداد میناوند در صفحه اینستاگرام خود با انتشار تقاضای "واکس بخرید"، انتقاد خود را از سیاست مسئولان حکومت جمهوری اسلامی در مبارزه با ویروس کرونا به طور نسبتا ملایمی به نمایش گذاشت.

اما مهدی مهدوی‌کیا نیز خیلی شفاف‌تر از علی دایی موضع انتقادی خود را در این مورد با انتشارپیام "خرید واکسن تائید شده منابع بین‌المللی حق مردم ماست؛ واکسن بخرید"، در اینستاگرام به نمایش گذاشت.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران و تیم‌های باشگاهی پرسپولیس، بوخوم، هامبورگ و آینتراخت فرانکفورت با تاکید بر برچسب "واکسن تائید شده منابع بین‌المللی" به طور علنی مخالفت خود را با دستور علی خامنه‌ای در این‌باره ابراز نموده است.

وریا غفوری، کاپیتان محبوب تیم فوتبال استقلال تهران نیز در این روند هم‌قدم بوده و در اینستاگرام با شعار «واکسن کرونا، مطالبه ملی»، توجه افکار عمومی در شبکه های اجتماعی را به خود جلب کرده است.

اما سهراب بختیاری زاده، مدافع تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان و زننده گل مساوی یک بر یک ملی‌پوشان ایران در این تورنمنت مقابل تیم ملی آنگولا، موضع تند اعتراضی خود در این زمینه را با صراحت بیان کرده است.

این چهره مطرح فوتبال ایران نخست شکایت می‌کند: «این دیگه گرونی بنزین نیست که با گلوله جواب مردم را دادین، واکسن تائید شده حق مردم است. واکسن بخرید.»
سهراب بختیاری‌زاده (راست) در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان و زننده گل ایران به آنگولااو در دومین پست خود در اینستاگرام با نمایش تصویر پیروزی اسطوره بوکس جهان محمد علی کلی در یک مسابقه بوکس که به عبارتی بیان‌گر نمایش "مقابله علیه ظلم" است، می‌گوید: «بزرگترین فضیلت نافرمانیست».

این پست در مقایسه با پست قبلی سهراب بختیاری زاده دست‌کم فضای کافی را برای «تفسیرپذیری» ایجاد کرده است.

 اظهارنظر سلبریتی‌های ورزشی و فرهنگی ایران در موارد حساس اجتماعی نزد جامعه مدنی ایران توجه زیادی برمی انگیزد. در حالی که در گذشته بسیاری به بی‌اعتنایی برخی از قهرمانان ورزش ایران به مشکلات اجتماعی و دردسرهای حیاتی مردم در کشور معترض بودند، این بار موضع مخالف این افراد در برابر دستور رهبر جمهوری اسلامی پیرامون ممنوعیت خرید واکسن کرونا از شرکت‌های معتبر آمریکایی و بریتانیایی، شاید که فصل تازه ای را در مناسبات میان سلبریتی ها و جامعه گشوده باشد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +258سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +226شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +192شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +164روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +148پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +125ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +121سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده