چگونه از پرخوری هنگام کار در خانه جلوگیری کنیم؟

این نکته ثابت شده که خانه‌نشینی و دوری از محل کار، استرس و در نتیجه آن، تمایل به مصرف بیشتر مواد غذایی برای مهار استرس را افزایش می‌دهد.

به گزارش ریدرز دایجست؛ غذا خوردن به ‌عنوان یک پاداش یا برای جشن گرفتن چیز بدی نیست، اما زمانی که به‌ عنوان مکانیسمی برای پاسخ به استرس یا افسردگی دربیاید، در این صورت در چرخه‌ ناسالمی قرار گرفته‌اید.


با این حال راه‌هایی وجود دارد که می توانید برای کنترل هوس‌های غذایی هنگام کار در خانه، بکار ببندید:

یک برنامه غذایی داشته باشید. این کار، پایه و اساس تغذیه متعادل است. اگر هرگز اهل صبحانه نبوده‌اید، زمان آن فرا رسیده که این عادت سالم را شروع کنید.

مطالعه‌ای که در سال ۲۰۲۰ در مجله Clinical Endocrinology & Metabolism منتشر شد، نشان داد که «ترموژنز ناشی از رژیم غذایی»، یعنی انرژی که بدن شما برای هضم و متابولیسم غذا مصرف می‌کند، در وعده صبحانه بیش از دو برابر بیشتر از وعده شام است. محققان خاطرنشان کردند که علاوه بر سوزاندن کالری بیشتر در صبح، کسانی که صبحانه بیشتر و شام کمتری می‌خورند، کنترل قند خون و سطح انسولین بهتری دارند.

در حین کار غذا نخورید. در حین تایپ کردن، شنیدن مکالمه یک کنفرانس یا پاسخ به نامه‌های الکترونیکی، سراغ غذا نروید. یک مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان داده که غذا خوردن در حالت حواس‌پرتی، روی فرآیند چشایی تأثیر می‌گذارد و حساسیت به پرخوری را افزایش می‌دهد. به برنامه مشخص غذا خوردن خود پایبند باشید و در حالی که از وعده‌های غذایی خود لذت می‌برید، دست از کار بکشید.

غذاهای سالم بخورید. در حال حاضر گرایش به سمت فست‌فودها بیشتر از زمان قبل از همه‌گیری ویروس کرونا است. اما غذاهای کاملاً فرآوری‌شده علاوه بر اینکه از مواد مغذی و فیبر طبیعی محروم هستند، می‌توانند متابولیسم را کند کنند. وعده‌های غذایی را همراه سبزیجات تازه یا منجمد، پروتئین‌های بدون چربی مانند لوبیا، عدس یا ماهی، چربی‌های خوب، از جمله روغن زیتون فوق‌ بکر، آووکادو و آجیل میل کنید و کمتر سراغ کربوهیدرات بروید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.