آزار شیطانی دختر دونده توسط مرد کشاورز / تصادف ساختگی بود

رکنا: گزارش پلیس آرکانزاس آمریکا حاکی از آن است متهم که راننده کامیون نیز بوده با تصادفی ساختگی با کامیون به دخترجوان زده و پس از بیهوش شدنش وی را ربوده و پس از تجاوز بی رحمانه او را خفه کرده و با مشت و لگد او را به قتل رسانده است.
 

همچنین پس از قتل جسد دختر جوان را در قبری کم عمق در منطقه جنگلی دفن کرده است.

 
پلیس که در پی ناپدید شدن ناگهانی دختر دونده تحقیقات خود را آغاز کرد به راننده کامیون شک کرده و پس از دستگیری او را مورد بازجویی قرار داده است.
 
در جریان بازجویی از کشاورز قاتل وی اعتراف کرد که هنگامی که این زن دونده را در کنار جاده در حال ورزش کردن دیده با کامیونش به وی ضربه زده و او را بیهوش کرده سپس سوار کامیون کرده و به خانه اش برد اما پس از به هوش آمدن، قربانی در برابرش مقاومت کرده که با زدن چند ضربه مشت به سر و صورتش وی را مورد تجاوز قرار داده و در نهایت خفه کرده و جسدش را در گودالی کم عمق دفن کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۰
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
والا با اون هیکلی که تو داری، خودت رو هم بهش میزدی، کافی بود. حالا چرا با کامیون که آش و لاشش رو با خودت ببری؟
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶
۵۹
انا بیطرف - فسا، ایران

اگه الان تو ایران شده بود همه پیام میگذوشتن که اسلام فلان و........ بیاید یه کم منصف هم باشیم
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸
۶۸
Ashkan60 - لندن، انگلستان

[::یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک::]این بار پیشنهادتو دیر گفتی دفعه بعد که خواست جنایتی مرتکب بشه حتماً میاد خدمت شما و یا ولایی های دیگر پیرو رهبر که بهش شیوه های جدید جنایت و تجاوز را نشون بدید .‌.
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۰
۵۴
دوستی - زوریخ ، سوییس
به خدا هیکلش فقط یه کم درشته هیچی تو دلش نیست خیلی مهربونه
یکشنبه ۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸
۶۵
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
[::انا بیطرف - فسا، ایران::]. نادانترین تفسیری که تا کنون خوانده. شما تجاوز اسلامی دولتی در ایران را با تجاوز در خارج مقایسه می‌‌کنید؟قانون ۷۷ اساسی‌ آلمان. از منظور آزار جنسی‌ تا خود آزار جنسی‌. تا تجاوز و تجاوز با مرگ. خط به خط نوشته شده. یک متلک یا دست زدن از ۳ ماه زندان شروع می‌‌شود تا حبس ابد.قانون اسلامی ما تجاوز به یک بچه دختر ۹ ساله را قانونی می‌‌داند. این همه سردارن سپاه . به زن‌ها تجاوز. با ن چکار کردند؟ همین ماه پیش بود. که یکی‌ خودکشی‌ کرد. و سردار سپاه .تازه پست هم گرفت.این اگر سلام نیست. پس چیست؟ قصه هزار یک شب؟
یکشنبه ۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313رضا پهلوی: ایران در آستانه انقلابی همچون انقلاب ۵۷ است
  • +279مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +214چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +152وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +140زندانی سابق استرالیایی در ایران، به سناتور کشورش: این چرند چیست که درباره زنان ایران گفتی؟
  • +124حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +119مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +115حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +102اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران