پیداشدن ۲ دختربچه گمشده بعد از ۴۱ روز

دو کودک ورامینی بعد از ۴۱ روز بی‌خبری با تلاش پلیس به آغوش خانواده بازگشتند.

سرهنگ مجید محمدی، رئیس پلیس آگاهی شرق استان تهران، در‌این‌باره گفت: ۱۳ تیر در پی اعلام گزارشی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه دو دختر ۱۰ و پنج ‌ساله و دارای نسبت فامیلی در شهرستان ورامین پس از گذشت چند ساعت بازی‌کردن در کوچه دیگر به منزل بازنگشته و گم شده‌اند، با توجه به حساسیت موضوع پیگیری پرونده در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با بررسی تخصصی موقعیت مفقودی این دو کودک و تحقیقات محلی و پایش دوربین‌های مداربسته پی بردند آنها مسافت سه‌کیلومتری را طی کرده و سوار یک دستگاه سواری پراید با پلاک نامشخص شده‌اند و راننده این خودرو برای کمک، آنها را به منطقه دولت‌آباد تهران برده و تحویل مرکز بهزیستی داده است.

سرهنگ محمدی ادامه داد: با تلاش پلیس این دو کودک بعد از گذشت ۴۱ روز در شیرخوارگاهی که تحت پوشش اداره بهزیستی تهران بود، پیدا شدند.

وی تصریح کرد: والدین این کودکان که از پیداشدن فرزندانشان بسیار خوشحال و خرسند شده بودند از تلاش‌های پلیس تشکر و قدردانی کردند.

رئیس پلیس آگاهی شرق استان تهران به والدین توصیه کرد: هنگامی که کودکان آنها از منزل خارج می‌شوند، هرگز از آنها غفلت نکرده و همچنین به کودکان خود آموزش دهند در این‌گونه مواقع حتما از پلیس کمک بخواهند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
titi88 - امستردام، هلند
اون پرسنل نادان بهزیستی که گزارش ندادن به پلیس که دوتا بچه تحویل گرفتن که زودتر برگردن خونه چه زجری خانواده کشیده کارمندان اموزش ندیده
یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +391شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +319شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +275شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +250رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +190علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +162پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +158پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +156برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +151ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +144استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای