روباه کفش‌دزد در آلمان شناسایی شد

یورونیوز :ساکنان زلندورف در حومه برلین هفته‌ها با معمای دزدی شبانه کفش‌هایشان رو به رو بودند. اهالی این منطقه بارها شاهد ناپدید شدن کفش‌هایشان در مقابل خانه بودند و تلاش‌ها برای یافتن کفش دزد نتیجه‌ای در پی نداشت.

کریستین مایر، ساکن این منطقه از برلین آلمان که همواره کفش‌هایش گم می شد در یک صفحه اینترنتی درباره این موضوع نوشت و زبان به شکوه گشود؛ مدتی بعد اما مشخص شد او تنها نیست و دیگر افراد این محل هم مشکل مشابهی دارند.


پیگیری‌های مایر ادامه داشت تا او بالاخره به نتیجه رسید و توانست دزد را در هنگام ارتکاب جرم شناسایی کند. روباه یک جفت کفش آبی به دندان گرفته بود و با سرعت در حال فرار بود.
مایر با دنبال کردن روباه مذکور به انبار کفش‌های دزدیده شده دست پیدا کرد. او با تعقیب روباه با صحنه جالبی رو به رو شد و بیش از ۱۰۰ جفت کفش را کنار یکدیگر مشاهده کرد. او البته نتوانست کفش‌های خود را در آن میان پیدا کند اما با اطلاع رسانی در این رابطه چندین نفر از اهالی منطقه زلندورف توانستند کفش‌های خود را در انبار روباه پیدا کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +392شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +322شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +275شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +250رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +192علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +163پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +162پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +157برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +151ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +144استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای