پایان تلخ قرار ملاقات با دختر جوان

شرق: پسری که در حمایت از دخترعمه‌اش جوانی را به‌شدت کتک زده و باعث نقص عضو او شده است، پای میز محاکمه رفت. به گزارش خبرنگار ما، سه سال قبل مرد جوانی در‌حالی‌که به‌شدت آسیب دیده بود، به بیمارستان رسانده شد. او که با مرگ دست‌و‌پنجه نرم می‌کرد، به طرز معجزه‌آسایی نجات پیدا کرد و متهمی که او را مورد ضرب‌و‌جرح قرار داده بود، با شکایت پسر جوان بازداشت شد. شاکی پرونده درباره جزئیات آنچه اتفاق افتاده بود، گفت: مدتی قبل با دختری جوان آشنا شدم و با او قرار گذاشتم. ما چند باری همدیگر را دیدیم و قرارهای ما همچنان ادامه داشت. روز حادثه هم با لاله قرار داشتم که یکباره پسر جوانی که نمی‌دانم چه کسی بود، به سمت من آمد و به‌شدت من را کتک زد. او به سرم ضربه‌ای زد که بیهوش شدم و وقتی به‌ هوش آمدم، بخشی از بدنم کار نمی‌کرد. شاکی گفت: من ویلچرنشین شدم و زندگی‌ام از بین رفت و حاضر به گذشت نیستم و درخواست مجازات متهمان را دارم.

با توجه به این شکایت بود که متهم جوان به نام مهرداد بازداشت شد. او گفت: لاله دخترعمه من است. مدتی قبل به من گفت جوانی مزاحم او می‌شود و چند باری با او قرار گذاشته است. لاله به من گفت دوست ندارد آن جوان را ببیند؛ اما پسر دست‌بردار نیست و هر بار او را با تهدید به سر قرار می‌کشد. از من کمک خواست و من هم زمان قرار، همراه او رفتم و به محضی که پسر جوان آمد، او را زدم. قصدم این نبود که او را ناقص کنم و فقط می‌خواستم کاری کنم که تنبیه شود. مرد جوان بعد از محاکمه در شعبه 9 به دو سال حبس و پرداخت دیه محکوم شد؛ اما مرد شاکی به رأی صادره اعتراض کرد و گفت که درخواست قصاص کرده است. وقتی این شکایت به دیوان عالی کشور ارسال شد، رأی صادره نقض شد و دیوان از دادگاه بدوی خواست با توجه به درخواست جوان شاکی در‌این‌باره از پزشکی قانونی استعلام گرفته شود؛ به‌این‌ترتیب پرونده دوباره به شعبه 2 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. روز گذشته متهم بار دیگر پای میز محاکمه رفت. ابتدا شاکی گفت بر قصاص اصرار دارد و گذشت نمی‌کند؛ سپس شاکی در جایگاه قرار گرفت و گفت: من هرگز قصد ناقص‌کردن او را نداشتم و درخواست بخشش دارم.

در این هنگام با توجه به اینکه پزشکی قانونی اعلام کرده بود امکان قصاص وجود ندارد، قضات برای تصمیم‌گیری در‌این‌باره وارد شور شدند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • آیا می‌دانستید سردار ذوالقدر از تبار کولی‌های آفریقایی است؟ آیا او نیز از مرگ معافیت گرفته است؟
  • تصاویر ۶ دیپلمات کشته شده جمهوری اسلامی در بیروت با لباس و درجه نظامی سپاه پاسداران در رسانه های ایران
  • رزمناو آبی-خاکی تریپولی «در راه ایران»؛ نقش پایگاه شناور آمریکا در عملیات چند منظوره چیست؟
  • گاردین: روسیه در شرف تحویل محموله پهپاد به ایران است
  • ۵۰ جنگنده اسرائیل به زیرساخت‌های تسلیحاتی جمهوری اسلامی در ۳ منطقه حمله کردند
  • اسرائیل: اگر دولت لبنان نمی‌تواندحزب‌الله را خلع سلاح کند، ما خودمان انجام می‌دهیم
  • هراس ایرانیان از تبعات توافق احتمالی: «سرکوب داخلی شدت خواهد یافت و مجبور می‌شویم کشور را ترک کنیم»
  • ماجرای دعوای لفظی جی‌دی ونس، معاون ترامپ و نتانیاهو
  • حوثی‌های یمن با شلیک موشک به سوی اسرائیل، رسما وارد درگیری‌های خاورمیانه شدند
  • خط و نشان امنیتی سازنده سریال «گاندو»: «بعد از جنگ، پوست سلبریتی‌ها را می‌کنیم!» + ویدیو