اخاذی از زنان جوان با وعده شراکت در گاوداری

مرد جوانی که در پوشش یک تاجر ثروتمند از زنان و دختران جوان اخاذی می‌کرد، از سوی پلیس شناسایی و دستگیر شد. این متهم که خودش را به نام «وحید» به طعمه‌هایش معرفی می‌کرد، با ظاهرسازی‌های فریبنده و پس از جلب اعتماد و با پیشنهاد شروع یک فعالیت تجاری به آنها، دست به سرقت و اخاذی می‌زد. به گفته پلیس، این جوان تبهکار با این ترفند بیش از ٢٠٠‌میلیون تومان به جیب زده است.

این پرونده با مراجعه یک زن به پلیس آگاهی کلید خورد. این زن جوان در اظهاراتش به مأموران گفت که چندی قبل با جوان ثروتمندی آشنا شده که به او پیشنهاد شراکت در یک گاوداری را داد: «چند هفته از آشنایی‌ام با وحید گذشته بود، که یک روز در کافه‌ای با هم ملاقات کردیم و او آنجا به من ابراز علاقه کرد. اما من فقط دنبال بیزینس بودم و با پیشنهادش مخالفت کردم. از فردای آن روز رفتار وحید کاملا تغییر کرد و با زور و تهدید از من چند‌میلیون تومان گرفت و به من گفت اگر از این موضوع با کسی حرفی بزنم، آبرویم را می‌برد.»

مأموران اداره چهارم آگاهی پس از تحقیقات مقدماتی متوجه شدند که وحید با ظاهری آراسته و موجه و با اجاره خودروهای لوکس خارجی و گران‌قیمت در سطح شهر تهران پرسه‌زنی می‌کرده و با شناسایی طعمه‌های خود از بین خانم‌ها و برقراری ارتباط و معرفی خود به‌عنوان شخصی تاجر و سرمایه‌دار در زمینه‌های مختلف ازجمله گوشت و گاوداری و... با پیشنهاد مشارکت در امور تجاری و ازدواج اعتماد طعمه‌های خود را جلب می‌کند. آن‌طور که سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی می‌گوید، در ادامه تحقیقات هم مشخص شد متهم، پس از اعتمادسازی و تبادل پیام‌های عاشقانه سوژه‌های خود را اغفال و زمانی که با مخالفت و قطع ارتباط قربانیان مواجه می‌شد، آنها را با تهدید، مجبور به ادامه دوستی و سپس از مالباختگان سرقت و اخاذی می‌کرده است.

در نهایت مخفیگاه این جوان شناسایی شد و پلیس با هماهنگی قضائی او را در مخفیگاهش بازداشت کرد. براساس اعلام پلیس، متهم در همان بازجویی ابتدایی به ٨ فقره سرقت و زورگیری به ارزش ٢٠٠‌میلیون تومان اعتراف کرده است.  به گفته سرهنگ نثاری، کارآگاهان توانستند تاکنون چهار تن از مالباختگان را شناسایی کنند و به دستور قضائی تصویر بدون پوشش متهم برای شناسایی سایر شاکیان منتشر شده و آنها می‌توانند برای تشکیل پرونده و ادامه شکایت‌شان به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران واقع در محله نارمک- میدان نبوت (هفت حوض) مراجعه کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پزشکیان: همه ما کشور را به اینجا رساندیم؛ دولت آمریکا حمله به بیمارستان ایلام را جنایت علیه بشریت خواند
  • سخنگوی دولت ایران می‌گوید قیمت‌ کالاهای اساسی از هفته آینده بین «۲۰ تا ۳۰ درصد» افزایش می‌یابد
  • شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • شواهدی از قصد «مداخله هدفمند» آمریکا برای کمک به جنبش اعتراضی در ایران
  • فریاد «مرگ بر دیکتاتور» یک معترض پس از بازداشت در نارمک تهران
  • نشریه بریتانیایی: آمریکا برای حمله به ایران پس از سرکوب‌ معترضان جنگنده اعزام کرده است
  • رسانه اسرائیلی: نتانیاهو از طریق پوتین به تهران پیام داد «اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد»
  • پزشکیان و وزارت بهداشت از «بررسی» حمله مأموران به بیمارستان ایلام خبر دادند
  • مدودف: سرنوشت مادورو برای صدراعظم آلمان هم قابل تصور است
  • تصاویر از مدال گرفتن فردین از دست شاه تا عکس یادگاری مرتضی عقیلی و پوری بنایی در کناردریا
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا