دزدی زوج جوان برای ولخرجی کردن

زوج جوانی از فروشنده فضای مجازی داروهای بدنسازی و مکمل‌های ورزشی را سرقت کردند. این زوج پس از دستگیری، ولخرجی را انگیزه خود از این زورگیری اعلام کردند. بیست‌وهشتم اسفند ‌سال گذشته پرونده‌ای با موضوع سرقت در کلانتری ١٠٢ پاسداران تشکیل و به دستور مرجع قضائی دادسرای ناحیه ٣٤ تهران برای رسیدگی تخصصی به پایگاه چهارم پلیس آگاهی ارجاع شد.

شاکی با حضور در پایگاه چهارم گفت: «دهم اسفند برای فروش مقداری داروی بدنسازی و مکمل ورزشی اعم از قرص، پودر و آمپول به ارزش ٣٥٠‌میلیون ریال در فضای مجازی آگهی ثبت کردم. در همان روز فردی که خود را پویا معرفی می‌کرد با من تماس گرفت و مدعی خرید اقلام شد و درنهایت برای خرید به آدرس محل سکونتش در محدوده میدان هروی رفتم. من به همراه اموال سفارش داده شده حدود ساعت ١٨و٣٠ دقیقه در نشانی اعلامی حاضر شدم و با خریدار تماس گرفتم. او گفت که در محل حضور ندارد و همسرش برای تحویل کالاها مراجعه می‌کند و پول اموال را نیز به صورت نقد می‌پردازد. طبق قرار خانمی حدود بیست‌وچهار یا بیست‌وپنج ساله به من مراجعه و خود را همسر خریدار معرفی کرد و خواستار تحویل اموال شد. در زمان بازدید فرد ناشناسی با شوکر از پشت سر به پهلوی من زد و کنترل خود را از دست دادم و به زمین خوردم، سپس من را با سلاح سرد تهدید و کیف پولم را به همراه مکمل‌های ورزشی سرقت کرده و از محل گریختند.»

با توجه به اهمیت موضوع اکیپی از کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی به محل وقوع سرقت اعزام شده و در تحقیقات میدانی تصویر واضحی از سارقان را به دست آوردند.در گام بعدی کارآگاهان با توجه به نوع محصولات سرقتی و احتمال فروش آنها در مکان‌های خاص مانند باشگاه‌های ورزشی موفق شدند پویا سی‌وچهار ساله سارق را که در تعدادی از باشگاه‌های شرق تهران مکمل‌های ورزشی فروخته بود، شناسایی کنند.

با تلاش شبانه‌روزی و بی‌وقفه، کارآگاهان بیستم اردیبهشت‌ پویا را در نزدیکی یک باشگاه بدنسازی مشاهده و پس از نشان‌دادن حکم قضائی او را دستگیر کرده و برای تحقیقات تکمیلی به پایگاه چهارم آگاهی انتقال دادند.در زمان بازرسی بدنی از متهم یک دستگاه شوکر، سلاح سرد و تجهیزات دفاعی کشف شد و متهم پس از انتقال به این پایگاه به سرقت از شاکی با همکاری همسرش به نام مژده اعتراف کرد و گفت که بخشی از اموال شاکی در خانه‌اش در حوالی خیابان جیحون است.با دستور قضائی تیمی از کارآگاهان به مخفیگاه متهم اعزام شده و اموال سرقتی را کشف کردند، همسر متهم نیز دستگیر شد و به سرقت با همکاری همسرش اعتراف کرد. سارقان انگیزه سرقت را زیاده‌خواهی و ولخرجی در زندگی روزمره اعلام کردند.سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری با اعلام این خبر گفت: «با توجه به اعتراف متهمان پرونده به دادسرا ارسال شد و به دستور قضائی هر دو متهم با صدور قرار قانونی صادره روانه زندان شدند.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +397شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +334شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +279شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +255رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +199علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +178پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +164پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +161برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +152ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +147استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای