واژگونی قلعه بادی در توچال موجب مصدومیت ۵ کودک شد/ حال یکی از مصدومان وخیم است

رکنا: رئیس مرکز فرماندهی و کنترل پیشگیری پایتخت از وقوع یک حادثه در قلعه بادی روستای یکم توچال و مصدوم شدن ۵ نفر خبر داد.

سرهنگ سعید آقایاری با اشاره به حادثه رخ‌داده در ایستگاه یکم توچال اظهار کرد: در روستای یکم توچال شهربازی کوچکی قرار دارد که در این شهربازی یک قلعه بادی وجود دارد که ارتفاع آن ۳ متر است.


وی افزود: دقایقی قبل از وقوع حادثه ۱۸ بچه در این قلعه در حال بازی بودند که به علت وزش شدید باد سیم‌های مهارکننده این قلعه که به زمین وصل بودند قطع شده و موجب واژگونی و برگشتن قلعه بادی روی افراد می‌شود.
وقوع حادثه برای ۱۸ بچه در شهربازی توچال
رئیس مرکز فرماندهی و کنترل پیشگیری پایتخت گفت: از این ۱۸ نفری که در سرسره بادی حضور داشتند ۵ نفر مصدوم می‌شوند که وضعیت یکی از این مصدومان وخیم گزارش شده است.

وی ادامه داد: یک پسر ۵ ساله و یک زن ۳۶ ساله و دو کودک ۱۲ و۱۳ ساله مصدومان این حادثه بودند که حال پسر ۵ ساله وخیم گزارش شده است که در دقایق اولیه این حادثه با عوامل اورژانس هماهنگ شده که آنها در محل وقوع حادثه حضور پیدا کردند.

سرهنگ آقایاری گفت: ۴ نفر به صورت سرپایی درمان می‌شوند و یکی از کودکان که وضعیت مناسبی نداشته به مرکز درمانی انتقال داده می‌شود.

وی در پایان گفت: متصدی این شهربازی بادی نیز برای بررسی بیشتر ابعاد تخلف و ایمن‌سازی محیط در کلانتری ۱۶۳ ولنجک به سر می‌برد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +397شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +334شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +279شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +255رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +199علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +178پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +164پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +161برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +152ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +147استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای