قتل با سم گرزهمار و کبرا: شیوه عجیب مرد هندی برای کشتن همسرش
رأی دهید
به گزارش دیلیمیل آشوک کومار فرمانده پلیس ایالت کیرالای جنوبی در هند گفت که مکالمات تلفنی ضبط شده فاش کرد مردی به سوراج با مارگیران در ارتباط بوده و در اینترنت هم ویدئوهایی درباره مارهای سمی مشاهده کرده است.
این مرد 27 ساله توانست از این طریق یک گرزهمار بسیار سمی را به دست آورد و آن را در اتاق خواب همسرش بگذارد. زن بینوا پس از گزیده شدن، دو ماه در بیمارستان ماند ولی بالاخره جان سالم به در برد.
بهبودی همسر سوراج او را از تصمیمش برای کشتن این زن منصرف نکرد و او این بار توانست از مارگیران یک مار کبرا بخرد و آن را در نزدیکی همسرش که در خانه پدریاش در حال گذراندن دوران نقاهت بود بگذارد.
همسر سوراج پس از گزیده شدن توسط کبرا توانست جان سالم به در ببرد و پیش از رسیدن به بیمارستان جان باخت. این زن از خانوادهای ثروتمند بود ولی سوراج یک کارمند ساده بانک بود و اوضاع مالی خوبی نداشت.
پلیس گفت که سوراج میترسیده همسرش از او طلاق بگیرد و او ناچار به پرداخت مهریه شود. مهریه همسر آقای سوراج 100 سکه طلا، یک خودروی جدید و حدود 20 هزار دلار پول نقد بود.