چرا سازمان بهداشت جهانی پوشیدن دستکش را توصیه نمی‌کند؟

بی بی سی :کیانوش جهان‌پور، سخنگوی وزارت بهداشت ایران چند توصیه سازمان بهداشت جهانی درباره منع استفاده گسترده از دستکش یک‌بار مصرف را در توییتر بازنشر کرده است.
اما چرا سازمان بهداشت جهانی پوشیدن دستکش را توصیه نمی‌کند؟

سازمان بهداشت جهانی می‌گوید پوشیدن دستکش خطر ابتلا به کرونا را بالا می‌برد. چون احتمال می‌رود با لمس کردن سطوح آلوده بیشتر، ویروس به نقاط بیشتری منتقل شود. درآوردن نادرست دستکش و کمتر شستن دست‌ها هم به انتقال بیشتر ویروس منجر می‌شود. در سوپر مارکت‌ها و مکان‌های عمومی چطور؟ آنجا هم دستکش نپوشیم؟
نه. سازمان بهداشت جهانی برقراری فاصله اجتماعی و ضدعفونی کردن دست‌ها را در سوپرمارکت‌ها توصیه کرده.

کارگرانی که با مواد غذایی سر و کار دارند شاید بخواهند دستکش دست کنند ولی باید آن را مرتب عوض کنند و دستانشان را هم در این میان بشویند. اگر به چیزی جز مواد غذایی دست بزنند (مثلا در را باز کنند) هم باید سریع دستکش را عوض کنند.

یکی از مشکلات، حس امنیت کاذبی است که پوشیدن دستکش به همراه دارد و ممکن است کارگران و افراد دیگر، چون دستکش دست کرده‌اند کمتر دستشان را بشویند.

هر بار در آوردن دستکش هم می‌تواند منجر به آلوده شدن دست‌ها شود.

حالا فرض کنید دستکشی که با خیال راحت به همه جا زده‌ایم را اتفاقی به صورتمان بزنیم. آن هم می‌تواند خطر ابتلا به ویروس کرونا را بیشتر کند.

از سوی دیگر کارکنان مراکز درمانی برای محافظت از خود و بیمارانشان نیاز به این دستکش‌های یک‌بار مصرف دارند. استفاده نادرست از دستکش توسط بقیه علاوه بر این که منجر به انتقال بیشتر ویروس می‌شود، می‌تواند به بحران کمبود وسائل محافظتی در بیمارستان‌ها و آسایشگاه‌ها نیز دامن بزند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • راغفر، اقتصاد دان: تنها راه نجات کشور خروج نظامی‌ها و دفاتر ائمه جمعه و.. از اقتصاد است
  • ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی
  • در تیراندازی «نیروهای یگان تکاوری»ایرانشهر کودک ۵ ساله کشته شد و مادر باردارش سقط جنین کرد
  • این خوراکی‌ها قاتل میکروب‌های بد معده است
  • فاطمه معتمدآریا: بیش از یک سال است که از ایران خارج شده‌ام و در پاریس اقامت دارم
  • صادق زیبا کلام: براندازی هم غیرممکن است و هم نامطلوب. سال ۱۴۰۴ هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد